Je tu nový rok. Už jste vyměnili staré kalendáře?

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 3.1.2014 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Rok 2013 je za námi, a proto je potřeba obstarat nové kalendáře. Jak jste na tom Vy? Necháváte výměnu kalendářů až na poslední chvilku? Nebo už jste si pečlivě našli to pravé již několik týdnů předem?

Jestli se Vám stává, že ještě první týden v novém roce zmateně listujete ve starém kalendáři, měli byste se na nákup nového kalendáře zaměřit už teď. Budete potřebovat stolní kalendáře, nástěnné kalendáře nebo zvolíte obojí?

Nástěnné kalendáře se hodí do větších prostor, kde chybí například místo na pracovním stole a podobně. Dílny či jakékoliv jiné pracovny, často se jedná i o kanceláře. Můžete je použít například i do dětských pokojů, při výběru místa se fantazii meze opravdu nekladou.

Nástěnné provedení kalendářů má tu výhodu, že nezabere místo. Stačí je zavěsit na zeď a máte vystaráno. Další výhodou je jejich větší rozměr, jsou tedy lépe viditelné a čitelné. Za zmínkou stojí rozhodně i design celého kalendáře, který bývá při výběru rozhodující. Nástěnné kalendáře nabízí neskutečně mnoho obrazových provedení, díky čemuž působí i jako hezký doplněk celého interiéru. Muži ocení například auto - moto tématiku, ženy potěší květiny a příroda a do dětských pokojíčků se budou skvěle hodit pohádkové postavičky, které rozzáří oči každého dítka.

Pokud pro Vás zavěšení na zeď není tou pravou volbou, nabízí se Vám druhá, stejně tak kvalitní možnost  - stolní kalendáře. Ty nabízejí oproti nástěnným ještě několik výhod navíc! Stolní kalendáře Vám poskytnou přesné informace o aktuálním dnu, týdnu, jmenném svátku a ještě Vám nabídnou prostor pro poznámky. Většina stolních kalendářů má také obrazovou přílohu. Budou to zvířata, příroda, architektura anebo byste se raději dívali na fotky svojí rodiny? Pokud ano, nechte si vyrobit svůj vlastní kalendář na míru!

Témata: kalendáře, kalendáře 2014, aaapapir.cz | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.