Přístřešky na kola AR

Novinky v nabídce
Zadavatel: Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz | 12.2.2014 | Reality, bydlení

Doubravice nad Svitavou (Pressweb) - Přístřešky na kola jsou specifickým typem vybavení, o který v posledních letech projevují zájem firmy - zaměstnavatelé nebo obce a úřady. Nabídka specializovaného prodejce www.pontte.cz je již řadu let přístupná na stránkách e-obchodu. V letošním roce byla významně obohacena novými modely přístřešků, které ji činí neobvykle komplexní. V nabídce vybavení pro cyklistiku si nyní vyberete z přístřešků a stojanů na kola v široké škále rozměrů a provedení.

Design přístřešků je rozmanitý. Zákazník si může zvolit strohé jednoduché provedení i velmi dekorativní přístřešek z kruhových sloupků s dekorativními hlavicemi. Takřka všechny nabízené přístřešky na kola jsou zhotovené z ocelových žárově zinkovaných profilů. Vyjímku tvoří oblíbený přístřešek z kruhových hliníkových sloupků. Ocelové profily jsou opatřeny práškovým lakem ve standardních barvách RAL dle volby zákazníka. Krytinu tvoří polykarbonátové desky o tloušťce 8 - 10 mm, boky jsou podle typu přístřešku také z polykarbonátu nebo z bezpečnostního skla. Některé typy přístřešků jsou nabízeny v základním provedení pouze se střechou, boky jsou volitelným doplňkem.

Novinky v nabídce dopňují stávající typy tak ,aby sortiment zaujal většinu návštěvníků e-obchodu. Model AR-OS je v provedení buďto jako oboustranný přístřešek nebo jako jednostranný přístřešek na kola. Jeho konstrukce je jednoduchá a představuje cenově zajímavou alternativu tam, kde nejsou potřeba kryté boky ani zadní stěna, nebo je naopak žádoucí oboustranný přístup. Přístřešek AR-OS se nabízí v délkách 300 cm, 600 cm a v násobcích.

Další novinkou je modulární přístřešek AR-BIKE nabízený v modelech se šířkou střechy 300 cm, 430 cm a 561 cm. Tento přístřešek je nabízený v kompletním vybavení - včetně boční a zadní stěny a se stojanem na kola. Zákazník tedy nic nepřikupuje, pouze podle stanoviště, na které je přístřešek určen, osazuje základový set nebo přírubu.

Nabízené novinky jsou již osazeny stojany, ale zákazník má možnost vybavit je i stojany na kola z nabídky e-obchodu zcela podle svého uvážení a vkusu.

Pro další informace a nabídku navštivte specializovaný e-obchod www.pontte.cz kde najdete širokou nabídku vybavení pro obce a firmy.

Témata: přístřešky na kola | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz

Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Kontaktní osoba: Jiří Novotný
Provozovatel
service@pontte.cz
+420 774 423 560
Obrázek uživatele Na2Ty
Specializovaný prodejce - informační vitríny, dopravní zrcadla, vybavení pro obce a firmy - přístřešky a stojany na kola, autobusové zastávky, lavičky, patníky, sloupky, zábradlí a hrazení, velkoobjemové květináče, mříže na ochranu zeleně, prostředky na ochranu strojů a zařízení proti kolizi A-SAFE... vice ›
Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz
Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Česká republika
jiri.novotny@pontte.cz
Tel: +420 774 423 560