BezvaPojištění.cz radí - jak na nejlevnější povinné ručení v roce 2014?

Zadavatel: Bezvafinance s.r.o. | 27.1.2014 | Finance, ekonomika

Žilina (Pressweb) - Pojištění vozidel stojí za bezproblémovým chodem dopravní strategie vyplácení za hmotné škody na majetku. Bez tohoto chytře navrženého ochranného systému by bylo velmi nebezpečné po silnicích jezdit. Mnoho řidičů hledí na povinné ručení s velkým odstupem a spíše ho vnímají jako nutné zlo. I přes to, že se každým rokem musíme poohlédnout po další finanční částce k prodloužení pojistného období, získáváme jistotu okamžité odezvy při vzniklé škodě.

Nejlevnější povinné ručení se ještě před několika lety hledalo velmi těžko, nyní se díky nejrůznějším srovnávačům bavíme o pouhých minutách. Povinné ručení musí mít sjednáno každé registrované vozidlo na území České republiky a tím se diametrálně liší od doplňkového produktu nesoucí název havarijní pojištění.

Povinné ručení je tedy systém, který zaručuje všem účastníkům silničního provozu krytí před vzniklou škodou během nehody. Vždy se finanční prostředky přenášejí od pojišťovny viníka celé události. Právě z těchto důvodů je povinné ručení neodmyslitelnou součástí silničního provozu.

Nepříjemnou informací je plánované zdražování povinného ručení v letech 2014 a to až o 20%. Je to z důvodu několika nových povinností, které přiléhají pojišťovnám. Sjednání povinného ručení on-line je tak o mnoho atraktivnějším způsobem, jak dosáhnout co nejlevnější pojistky.

Proč se bude zdražovat povinné ručení

  • Pojišťovny jsou nucené odvádět 3% z vybraného pojistného do Fondu zábran škod.
  • Pojišťovny musí vyplácet odměny za práci hasičům.
  • V neposlední řadě bylo pojišťovnám nařízeno vyplácet o něco vyšší odškodné.

Ušetřete na povinném ručení

Zdražení pojištění se vztahuje na všechny motoristy a to bez výjimky. Právě z těchto důvodů je touha sehnat nejlevnější povinné ručení na rok 2014 o to silnější. Existuje hned několik možností, jak si výdaje spojené s platbou za povinné ručení zmenšit.

V první řadě je vhodné si sjednat povinné ručení online skrze srovnávač na webu BezvaPojištění.cz, kde po zadání několika málo údajů ihned objevíte velký počet nabídek od předních pojišťoven. Nabídka je chronologicky seřazena od nejlukrativnější smlouvy až po tu nejméně výhodnou. Tento systém vám ušetří nejen čas, ale i nemalou část peněz.

Povinné ručení online je skvělým nástrojem pro všechny motoristy hledající nejlevnější povinné ručení na českém trhu. Nemusíte udělat jediný krok a pojištění si sjednat ihned prostřednictvím internetového připojení.

Další sleva na povinném ručení

Nejlevnější povinné ručení získají takoví řidiči, kteří využívají srovnávače a zároveň patří do bezrizikové kategorie. Tím myslíme, že na svém účtu nemáte zaznamenanou žádnou nehodu. Pojišťovny si takových klientů váží a vysvětlují, že zdražování se bude podle tohoto benefitu odrážet. Bezeškodný průběh v období pojistné smlouvy vám zajišťuje slevový bonus, který je přenositelný mezi jednotlivými produkty nebo dokonce osobami.

Za ušetřené peníze - rozšíření k pojištění

Jakmile se naučíte vyhledávat povinné ručení online, okamžitě ušetříte nemalou část finančních úspor, které můžete využít o mnoho smysluplněji. Trhová nabídka má několik dalších doprovodných doplňkových produktů, které stojí za zvážení. Uveďme si některé z nich.

Doobjednat si můžete

  • Pojištění skel - velice oblíbený produkt ochraňující veškeré skla na vozidle. Většinou se však pojistka nevztahuje na střešní okno.
  • Pojištění odcizení vozidla - vhodné pro starší typy automobilu bez sjednaného havarijního pojištění.
  • Pojištění zavazadel - pro řidiče s vyšší frekvencí přepravovaného nákladu. Pojištění se vztahuje i na střešní box.
  • Náhradní vozidlo - skvělý produkt, který vám v případě poruchy vozidla zajistí náhradní vozidlo pro pokračování v cestě.
Témata: zdražovaní povinného ručení, nejlevnější povinné ručení 2014 | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Bezvafinance s.r.o.

Mezibranská 1579/4
110 00 Praha 1
Mezibranská 1579/4
110 00 Praha 1
Česká republika