Praktický život. Bydlení

Zadavatel: Studio Bambásek | 25.1.2014 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Magazín Praktický život nabízí spoustu informací ze světa bydlení. V této sekci najdete mnoho zajímavých článků nejen o bydlení, ale i o zahradě, jaký vybrat nábytek nebo jak si užít nový byt.

Rubrika Bydlení je zaměřená především na to, aby poskytla ty nejlepší informace a nápady pro váš domov. Nevíte, jakými způsoby zvětšit  bydlení? Pár šikovných triků najdete v článku Zvětšete opticky svůj byt . Také vám poradíme, jaké barvy jsou vhodné v interiéru nebo jak docílit toho, aby váš domov byl co nejútulnější.

Praktický život nezapomíná ani na vaši zahradu a nabízí spoustu užitečných informací, které zajisté využije každý vášnivý zahrádkář. Jak zazimovat zahrádku v listopadu, přeměnit  záhradu ve stylu Feng shui nebo jak můžete sami vypěstovat vlastní bylinky- to a mnohem více v rubrice Zahrada. Rubrika Nábytek představuje nejnovější trendy ze světa nábytku a doplňků. Pokud tápete, jak vybavit pokoj pro vaše nejmilejší, pak zajisté nepřehlédněte článek Dětský nábytek aneb Jak vybavit dětský pokoj , kde naleznete ty nejlepší nápady pro zařízení světa nejmenších. V rubrice Nábytek se také dočtete, jak vybrat nejlepší matraci nebo jak zařídit domácí pracovnu.

Témata: bydlení, zahrada, nábytek | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Studio Bambásek s.r.o.
Kloboučnická 16
140 00 Praha 4
Česká republika
info@studiobambasek.cz
Tel: +420 222 553 442, 222 553 446