Zábava pro malé i velké, mladé i starší

Zadavatel: Patrik Farský | 19.6.2012 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Hračky na dálkové ovládání, autíčka, letadla, vrtulníky, lodě, motorky či třeba tanky, jsou dostupné v běžném hračkářství, avšak příznivci RC modelů ví, že pro kvalitní model musí navštívit buď specializovanou prodejnu, nebo se obrátit na specializovaný eshop. Jedním z osvědčených je eshop www.rc-rcmodely.cz a kromě kompletní nabídky RC modelů všech druhů nabízí novinky, které se v tomto segmentu na trhu objeví. A aby vyšel svým zákazníkům ještě o krůček vstříc, má ve své nabídce vždy i několik akčních modelů za rovněž akční ceny.

V kategorii vrtulníků je to model Walkera V400D02, RTF, 6ch, s průměrem hlavního rotoru 635 mm, zadního rotoru 136 mm, celkovou délkou 650mm a letovou váhou 510g (včetně baterie). Tento model je určen pilotům, kteří mají již zkušenost s řízením koaxiálních strojů, případně jednorotorových vrtulníků. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně velký stroj, který díky odstranění flybaru má mnohem větší výkon než srovnatelné modely, není však vhodný pro úplné začátečníky.

Dalším akčním modelem je letadlo typu Micro Falco 300 2.4GHz RTF. Parametry tohoto modelu prozrazují rozpětí 500 mm, délku 450 mm, výšku 170 mm, letovou hmotnost 95 g, a také to, že s ním můžete strávit 5 – 7 minut letu. Jedná se o RC model vhodný pro začátečníky, neboť je vyroben z odolného materiálu EPP, má velmi snadnou ovladatelnost a i jeho cena je příznivá.

Za akční cenu eshop nabízí také některé modely autíček, například oblíbené RC Drift Auto.

Jeho výhodou je kovové provedení a tím pádem i vysoká stabilita. Tento model je k dostání v měřítku 1:24, typem jeho bezdrátové komunikace je RF technologie na frekvenci 27 MHz s dosahem cca 30 m. V balení naleznete nejen RC model, ale samozřejmě také akumulátor, RC dálkový ovladač + anténu, nabíjecí adaptér pro akumulátor, 4 náhradní kola i malý šroubovák.

Tento eshop nabízí vždy celou řadu náhradních dílů a každý modelář si může vybrat nejen takové díly, kterými nahradí opotřebované nebo dosloužilé, ale i díly jimiž vylepší jak funkčnost modelu, tak jeho vzhled. Náhradní díly jsou k mání ke všem modelům a v případě přání zákazníka není ani problém ve většině případů i obstarání specifického dílu.

Podrobné informace o RC modelech, doplňcích, náhradních dílech a samozřejmě také o aktuálních akčních nabídkách najdete na adrese obchodu rc-rcmodely.cz.

Témata: hračky, RC modely | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Patrik Farský

Jana Palacha 1218
293 01 Mladá Boleslav
Kontaktní osoba: Patrik Farský
patuldas@seznam.cz
Patrik Farský
Jana Palacha 1218
293 01 Mladá Boleslav
Česká republika
patuldas@seznam.cz