Šlágr tv nejen pro seniory

Zadavatel: Roman Ernst | 30.5.2013 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Už nemůžete stále dokola poslouchat popové, rockové nebo metalové písničky? Otravuje Vás , že je slyšíte stále dokola? Tak se vraťte ke klasické  lidové hudbě. Divili byste se, kolik mladých lidí se dechovkám věnuje. Na Šlágr tv (ve slovenštině Šláger tv) se o tom můžete sami přesvědčit. Mladí lidé se obléknou do nádherných krojů, vezmou do rukou flétny, harmoniky nebo klarinety a jako soubor začnou zpívat národní písně.

Šlágr živě vysílá teprve od listopadu minulého roku. Hlavní aktéři se chtěli zaměřit na nepokrytou skupinu v diváckém publiku. Čekalo je veliké překvapení, když odhalili, že to oslovilo mnohem širší obecenstvo. K naprostému úžasu dospěli zjištěním, že veliká část je tvořena mladými lidmi.

Slaví někdo v rodině zrovna narozeniny? Nevíte, jaká originální přání vymyslet? Během dne na Šlágru probíhají písničky na přání. Stačí jen zavolat a nechat si zahrát oblíbenou písničku. Přímo pro oslavence vyberte preferovanou píseň, připojte k ní trefné věnování a uvidíte, jakou radost tím blízké osobě uděláte.

A pokud nejste zrovna zastáncem tohoto druhu muziky a nějaký člen rodiny se od televize nemůže odtrhnout, stačí zasednout k internetu a využít TV online.

Témata: televize, Šlágr tv, hudba

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Roman Ernst

Bohuslava ze Švamberka 790/2
140 00 Praha 4
Kontaktní osoba: Roman Ernst
RErnst@seznam.cz
Roman Ernst
Bohuslava ze Švamberka 790/2
140 00 Praha 4
Česká republika