Největší poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ přichází s podzimní soutěží!

Zadavatel: AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. | 10.9.2013 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Velká podzimní soutěž, která byla vyhlášena společností AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. je určena všem uživatelům poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ, tedy jak firmám tak samotným poptávajícím. Ve hře jsou nejen chytré telefony od společnosti Samsung, ale také dárkové poukazy na nákup v síti prodejen Raab Karcher a další hodnotné ceny.

Soutěž trvající od 09. 09. 2013 do 30. 11. 2013, je rozdělena do dvou samostatných soutěží, které probíhají paralelně.

Objednejte jakoukoliv službu a tipujte pro výhru!
První z podzimních soutěží je určena novým či stávajícím dodavatelům poptávkového systému. Účast je podmíněna zakoupením kterékoliv služby a to v době konání soutěže. Na základě zakoupení některé ze služeb poptávkového systému www.aaapoptavka.cz, se tedy může firma zúčastnit samotné soutěže a tipnout si, kolik poptávek bude zveřejněno na poptávkovém systému AAAPOPTÁVKA.CZ v období od 01. 10. 2013 do 30. 11. 2013.

Na autory prvních 3 nejbližších tipů čekají ceny ve formě dárkového poukazu na pohonné hmoty v hodnotě 5 000 Kč u čerpacích stanic Benzina, druhé místo získá možnost zakoupení zboží dle vlastního výběru v síti prodejen Raab Karcher v hodnotě 3 000 Kč a třetí a zároveň poslední oceněný, bude odměněn poukázkou v hodnotě 2 000 Kč na čerpání pohonných hmot.

Zadejte poptávku, ohodnoťte její realizaci a vyhrajte!
Druhá část Velké podzimní soutěže je určena všem poptávajícím uživatelům AAPOPTÁVKA.CZ. Pro účast v soutěži je nezbytné poptat a realizovat v období od 09. 09. 2013 do 30. 11. 2013 poptávku z jakéhokoliv oboru činnosti a v jakékoliv výši.

Následně je třeba ohodnotit dodavatele, který onu poptávku realizoval a vše zaslat prostřednictvím formuláře po přihlášení do profilu poptávajícího na stránkách poptávkového systému společnosti AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o..

Počátkem prosince 2013 budou odbornou porotou, vybrány 3 nejlepší ze všech zaslaných hodnocení dodavatele. Vítězové soutěže se mohou těšit na 2 chytré telefony od společnosti Samsung v hodnotě 5 000 Kč a 3 000 Kč a plnou nádrž pro svůj vůz u čerpacích stanic Benzina.

Veškeré podrobné informace k Velké podzimní soutěži a pravidlům obou soutěžních klání lze najít na stránce „Soutěž pro Dodavatele“ a stránce „Soutěž pro poptávající“.

Témata: AAAPOPTÁVKA.CZ | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.

Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Kontaktní osoba: Pavel Matoušek
Jednatel společnosti
matousek@aaapoptavka.cz
Obrázek uživatele aaapoptavka.cz
Naše internetová společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o., byla založena v roce 2006 a v dubnu 2007 byl spuštěn poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ. Od spuštění projektu až do dnešního dne se nám podařilo vybudovat stabilní fungující společnost, která je největším poskytovatelem poptávek v České republice.... vice ›
AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.
Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Česká republika
nfo@aaapoptavka.cz
Tel: +420 225 067 979