AAAPOPTÁVKA.CZ rozšířila své portfolio

Zadavatel: AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o. | 3.4.2013 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ, který je od října roku 2012 součástí mediální skupiny MAFRA, a.s., rozšířila své poptávkové portfolio o projekt POPTÁVKA.CZ

„Vizí poptávkového systému AAAPOPTÁVKA.CZ je prostřednictvím růstu spokojených poptávajících uživatelů a také dodavatelů, posílení pozice právě na českém trhu poptávkových systémů. Díky zapojení projektu POPTÁVKA.CZ, máme tak možnost nejen nabídnout další možný kanál zadání poptávky široké veřejnosti, ale také podpořit naše stávající dodavatele, kteří tak budou mít možnost nabídnout své služby poptávajícím hned na dvou frontách“, uvedl Pavel Matoušek, zakladatel AAAPOPTÁVKA.CZ.

AAAPOPTÁVKA.CZ, která drží prvenství mezi poptávkovými systémy v rámci celé České republiky, tak může své unikátní služby nabídnout většímu množství uživatelů z dnešní i budoucí internetové populace.

Hlavním myšlenkou projektu je především úspora času při hledání zboží či služeb a zároveň možnost, oslovit nepřeberné množství dodavatelů z nejrůznějších oborů činnosti v rámci celé ČR.

„Díky rozšíření našeho portfolia o projekt POPTÁVKA.CZ, máme nyní možnost oslovit širokou veřejnost mnohem efektivněji a dopřát tak poptávajícím i dodavatelům mnohem větší komfort při hledání či realizaci poptávek. Komfort ve formě většího počtu poptávek pro dodavatele ale také jistotu pro poptávající díky unikátním službám v podobě „hodnocení dodavatele“, doplnila Lada Rajtrová, Marketingová manažerka projektu AAAPOPTÁVKA.CZ.

Právě „Hodnocení dodavatele“ je na českém trhu unikátní nástroj, který umožňuje poptávajícím získat reference na jednotlivé firmy a jejich služby. Nyní tak bude tato služba k dispozici nejen na mateřském projektu AAAPOPTÁVKA.CZ, ale také na projektu POPTÁVKA.CZ.

Témata: AAAPOPTÁVKA.CZ | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.

Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Kontaktní osoba: Pavel Matoušek
Jednatel společnosti
matousek@aaapoptavka.cz
Obrázek uživatele aaapoptavka.cz
Naše internetová společnost AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o., byla založena v roce 2006 a v dubnu 2007 byl spuštěn poptávkový systém AAAPOPTÁVKA.CZ. Od spuštění projektu až do dnešního dne se nám podařilo vybudovat stabilní fungující společnost, která je největším poskytovatelem poptávek v České republice.... vice ›
AAA POPTÁVKA.CZ, s.r.o.
Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
Česká republika
nfo@aaapoptavka.cz
Tel: +420 225 067 979