Jedinečný saxofonista, J. Seven, navštíví poprvé Českou republiku. 25. února 2014 v Praze a 27. února 2014 v Brně

Zadavatel: ART Partner CZ s.r.o. | 7.1.2014 | Kultura, hudba, divadlo

Praha (Pressweb) - 25. února v Praze v divadle HYBERNIA a 27. února v Brně v Janáčkově divadle představí romantický saxofonista J. Seven z Izraele s doprovodem instrumentální skupiny svůj program "To není jazz, to je hudba lásky. To je živá hudba!"

Praha (Pressweb) - Saxofon je jakožto hudební nástroj jedním z nejkrásnějších a nejpronikavějších hudebních nástrojů. Svým zvukem vytváří fascinující a unikátní atmosféru lásky a romantiky. Melodika saxofonu dodává každému dílu ještě větší kouzlo.

Izraelský hudebník J. Seven nehraje snad ani jazz, on hraje přímo hudbu lásky. V jeho virtuózní interpretaci aranžmá skladeb nejslavnějších skladatelů naší doby - Joea Dassina, Stevie Wondera, Fausto Poppetiho, My Heart Will Go On Jamese Hartera z filmu Titanic a další díla získávají speciální, jemné, romantické zabarvení.

J. Seven: „Já hraju romantickou hudbu, ne jazz. Samozřejmě, jazzu si vážím, ale tento styl je ve velké míře určován samotnými hudebníky a posluchačům nemusí být vždycky blízký... Hraju takovou hudbu, kterou mají posluchači rádi, tedy melodie, na kterých vyrostli a dospěli, písně, které jsou jim blízké.“


J. Seven je multiinstrumentalista a jeho expresivní saxofonová show nenechá lhostejným ani toho nejnáročnějšího posluchače. Na rozdíl od mnoha hudebníků se J. Seven vyznačuje aktivním způsobem hry, uměleckým vyhraněním a mimořádným vystupováním na jevišti. Nehledě na to, že má v rukách jeden z nejnáročnějších nástrojů, se volně pohybuje po celém sále a komunikuje s publikem. J. Seven je známý na jevištích po celém světě. Exkluzivita tohoto umělce tkví v jeho estrádním stylu, v jakém pracuje na koncertní úrovni už jen legendární hudebník Kenny G.

Velkolepý zvuk, romantická atmosféra a moře lásky... Můžete vychutnávat jemně chraplavý hlas saxofonu a na dvě hodiny se vrátit zpět do mládí, zavzpomínat na první lásku.

Předprodej vstupenek v sítích: Ticketportal, Ticketstream, Ticketpro

www.artpartner.cz

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=KWMum3wJKyE

Textový soubor:
PřílohaVelikost
Microsoft Office document icon k_tz_j.seven_.doc15.5 KB
Témata: saxofonista, J. Seven | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

ART Partner CZ s.r.o.

Štěpánská 23/650
110 00 Praha 1
Kontaktní osoba: Jurij Gimaletdinov
artpartner@artpartner.cz
+420 776 357 720
Obrázek uživatele ART Partner CZ
Provoz umělecké agentury. Organizace kulturních akcí především baletu a divadla.
ART Partner CZ s.r.o.
Štěpánská 23/650
110 00 Praha 1
Česká republika
artpartner@artpartner.cz
Tel: +420 776 357 720