Elektrické topení do koupelen

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 1.10.2012 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Koupelna by měla být nejteplejší místností v domě, obzvláště pokud domácnost zahrnuje malé děti. Ústřední topení není v běžných koupelnách příliš běžné, mnohem rozšířenější je elektrické topení formou koupelnových radiátorů.

Pokud hledáte co nejúspornější řešení elektrického topení do koupelen, najdete je v eshopu na adrese www.topeni.cz. Elektrické topení do koupelny v podobě koupelnového radiátoru či žebříku, pochází od značky Thermotec, která je německým výrobcem elektrických topných panelů s výrazně nižší spotřebou v porovnání s jinak řešeným vytápěním. Thermotec využívá inovativní technologie, díky nimž se celková spotřeba koupelnových žebříků v porovnání kupříkladu s běžně využívanými elektrickými přímotopy pohybuje o třicet až čtyřicet procent níže.

Koupelnové elektrické vytápění Thermotec je velice snadné na ovládání. Každý koupelnový žebřík obsahuje zabudované podsvětlené dotykové ovládání, jímž lze regulovat teplotu. Současně jsou koupelnová topení Thermotec vybavena dvouhodinovým časovačem a ochranou proti přehřátí.

Eshop topeni.cz je výhradním prodejcem značky Thermotec u nás – topení do koupelen této značky je dostupné ve dvou rozměrech, které se liší výškou. Šířka obou modelů je 600 milimetrů a nabízené výšky jsou 770 a 1775 milimetrů. Vyšší z obou modelů nabízí výkon 800 W, ten nižší pak 400 W.

Témata: topení v koupelnách

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz