Moderní bydlení

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 24.1.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Ať už se jedná o starší dům nebo byt v novostavbě, můžete v něm vybudovat moderní bydlení podle nejnovějších trendů. Doma trávíte a budete trávit většinu času, není proto od věci si interiér vybudovat v nadčasovém stylu, který pro vás bude dlouhodobě zajímavý. V duchu moderního interiéru jsou velké prostory, zejména ty společné např. kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem. V těchto prostorách tráví celá vaše domácnost nejvíce času. Proto by měl být prostor co nejvíc otevřený, přehledný, prosvětlený a funkční. I když se jedná o jednu místnost je potřeba ji mít oddělenou např. trámem, pultem nebo knihovnou v prostoru. S vybaveností šetřete a snažte se nábytek minimalizovat pouze na konferenční stolek před televizí. Samotnou televizi už není nutností pokládat na další kousek nábytku. Většina televizí má úchyty na stěně a i z hlediska optimální výšky pohledu je lepší mít obrazovku v úrovni očí. Součástí moderního interiéru jsou také krby, které vytváří kromě fyzického tepla, také teplo domova a zajímavý doplněk v celé místnosti.

Luxusní vzhled koupelny podpoříte samozřejmě několika zajímavými kousky nábytku např. netypickým úložným prostorem ve výrazných barvách nebo tvarech. Nebo můžete tento prostor pro hygienu řešit v jednoduchém přírodním stylu, doplněný o netradiční osvětlení nebo rolety. Vsaďte na jednoduché provedení bez přespříliš doplňků. Většinou se jedná o malý prostor. V diskuzi je také vana versus sprchový kout. Ženy všeobecně rády vanu, kvůli relaxaci. Muži dávají přednost rychlé sprše ve sprchovém koutě. Pokud má i masážní trysky, tím lépe. Vše tedy záleží na domluvě. Mezi českými výrobci najdeme jistě zajímavé kousky v podobě moderních van na nožkách, tak i špičkové sprchové kouty s nejnovějšími vychytávkami. Nezapomínejte také na materiál, který se ve vaší koupelně extrémně namáhá a opotřebovává. Pro jistotu se zeptejte truhláře nebo firmy jestli pracují podle norem ISO (9001:2009 a ISO 14001:2005).

Témata: interiér, koupelny

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz