Skladová manipulační technika z bazaru

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 21.5.2013 | Auto-moto, logistika

Uničov (Pressweb) - Oproti nové manipulační technice, je ta bazarová dostupná za výrazně příznivější ceny. Proč tedy vsadit na nákup použitých strojů namísto nových a co vás může čekat?

Pokud potřebujete pro svůj provoz, sklady nebo haly vysokozdvižné vozíky, bazarová technika může být dobrým řešením. Není tak nákladná. Velmi často bývají vysokozdvižné vozíky používané po prvním majiteli, takže jsou ve skvělém stavu. Výběr je pak velmi široký, poněvadž kromě možností výběru konkrétního typu, nosnosti, výšky zdvihu či typu pohonu lze volit také z různých roků výroby, díky čemuž se cena pohybuje v širokém rozpětí.

Značky manipulační techniky

V bazaru vysokozdvižných vozíků na adrese vzv.cz, což je největší prodejce manipulační techniky u nás jsou k dispozici vozíky a stroje takových světových značek, jako je například hyster, známá americká značka. Dále jsou to u nás velmi často používaní desty, které jsou k vidění nejčastěji. Z německého sortimentu lze jmenovat například techniku jungheinrich.

Pohony vozíků

Jak v bazarové, tak v nové manipulační technice se uplatňuje několik typů pohonů, přičemž vedle spalovacího motoru se čím dál více uplatňuje především elektrický pohon a akumulátorem. Dále lze pořídit manipulační stroje s pohonem LPG.

Typy manipulační techniky

V bazarovém sortimentu jsou dostupné veškeré běžně používané typy manipulační techniky. Čtyřkolé, tříkolé, vysoko i nízko zdvižné, boční, retrak i terénní. Lze samozřejmě pořídit také bazarové pracovní plošiny.

Pokud sháníte manipulační techniku za rozumnou cenu, navštivte největšího prodejce bazarové techniky u nás na adrese vzv.cz. Cenově tu lze pořídit vozíky a jiné stroje od přibližně 40 tisíc až po velmi odolné profesionální stroje, jejichž cena se pohybuje kolem několika set tisíc korun.

Témata: manipulační technika | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz