Individualizace plochy

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 13.6.2013 | Telekomunikace, IT

Uničov (Pressweb) - U stolních počítačů, notebooků, tabletů nebo smart phonů je možnost nastavit si vlastní pozadí. Člověk si tak může jinak chladný přístroj přiblížit svým zájmům a vložit do něj trochu ze sebe sama. Jak je to ale s nastavováním tapet v současné době? Internet obsahuje velké množství stránek, z kterých lze stáhnout obrázky pro použití jako tapetu plochy. S každým rokem se ovšem nároky zvyšují, především pokud jde o rozlišení tapet. Neustálé zvětšování úhlopříček monitorů a zjemňování detailů, které jsou monitory schopné zobrazit, vyžaduje, aby také tapety na plochu byly čím dál kvalitnější. Jedná se o tapety ve vysokém rozlišení. Takových stránek, které by nabízely pouze tapety ve vysokém rozlišení, už zase tolik není. Jedná se většinou buď o tapety grafické, vytvořené v grafickém programu, nebo klasické fotografie, které jsou ovšem foceny kvalitními přístroji s vysokým rozlišením snímače.

Dalším alternativou jsou pak tapety na jiné operační systémy, než je Windows nebo Linux, které patří mezi nejvyužívanější. A to jsou tapety na poměrně nový systém Android, který je určen na dotyková zařízení. K němu lze pořídit například takzvané živé tapety, tedy takové tapety, které jsou animované, a funguje na nich nějaký pohyb.

Pokud vás zajímají informace, detaily a vývoj tapet na plochu, pak navštivte stránky tapetynaplochuzdarma.cz, kde najdete nejenom poutavé informace, ale také několik tapet ve vysokém rozlišení přímo ke stažení.

Témata: tapety na plochu, počítače, notebooky, tablety | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz