Svěřte správu nemovitostí profesionálům

Zadavatel: Jiří Kutal | 16.5.2013 | Stavebnictví

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Vlastníte jednu či více nemovitostí? A hledáte společnost, která by se o ně řádně a svědomitě postarala? Vyzkoušejte společnost Parkers s.r.o. sídlící v Praze. Tento specialista na správu SVJ a BD nabízí ekonomickou a technickou správu i extra služby týkající se právní či inženýrské oblasti. Objednat si lze dílčí služby i kompletní servis ušitý na míru vašim požadavkům. A pokud zrovna nepůsobíte v Praze, využijte vzdálenou správu domů po České republice.

Správa nemovitostí mnohdy způsobuje vrásky nejednomu majiteli domu. Je časově i operativně náročná a majitelé častokrát nemají tak dobrý přehled o dodavatelích služeb a snadno se nechají zlákat nevýhodnou nabídkou za vyšší cenu, než je vhodné. Profesionální společnost se postará o správné vedení účetnictví, pořádek ve smlouvách, předpisy záloh a revize, opravy, pravidelný úklid a hladký běh recepce a ostrahy. Zajistí efektivní hospodaření celého domu a vy budete mít klidný spánek s vědomím, že je celá vaše nemovitost v dobrých rukách.

Správa nemovitostí Praha poskytovaná společností Parkers s.r.o. ve svých službách nabízí přístup do internetové aplikace IFM24. Ta funguje pro všechna SVJ, BD a majitele činžovních domů v České republice. Pro klienty Parkers je poskytována zdarma. Pomocí této aplikace se dostanete k ekonomickému a technickému přehledu a budete moci snadno komunikovat se správcem nemovitosti v prostředí, které je kvalitně zabezpečeno. Obyvatelé domu zde mají možnost komunikovat mezi sebou. Vyskytuje se zde i nástěnka sloužící k vyvěšování oznámení, ztrát a nálezů, ohlašování akcí a podobně a dostanete se i ke sledování vyřizování vašich požadavků, které řeší helpdesk.

Široká nabídka služeb, mnoholeté zkušenosti a profesionální a osobní přístup ke klientům řadí společnost Parkers s.r.o. k top poskytovatelům správy nemovitostí. Obraťte se na jejich služby, přejete-li si uspořit v nákladech a zajistit efektivní hospodaření s finančními prostředky SVJ nebo BD. Kontaktujte je přes kontaktní údaje uvedené na webových stránkách http://www.svjonline.cz/ a věřte, že vaší volby nebudete litovat.

Témata: správa nemovitostí, správa nemovitostí Praha | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz