Najděte si v létě čas také na studium cizích jazyků

Zadavatel: Jiří Kutal | 24.6.2013

Nové Město na Moravě (Pressweb) - Lidé mají všeobecně tendenci během roku posouvat spoustu činností na dobu neurčitou. Týká se to většinou těch činností, bez kterých se obvykle na první pohled objedeme a také těch ke kterým nám obvykle chybí odvaha. V létě si však na tyto činnosti obvykle čas uděláme. Platí to zejména o účastnění se nejrůznějších kurzů. Přičemž se jedná zejména o kurzy zaměřené na sportování a studium cizích jazyků. Co se učení cizích jazyků týče, přispívá k tomu také touha v létě navštěvovat nejrůznějších zákoutí světa a umět se v zahraničí domluvit.

Velká řada milovníků léta se rozhodne strávit letní dovolenou někde u moře nebo prožít pár dní někde v horách. Ačkoliv v zahraničí touto dobou potkáme spoustu Čechů, je téměř nutností ovládat alespoň jeden ze světových jazyků na takové úrovni, aby se člověk dokázal domluvit při ubytování, v obchodě či při koupi lístků na nejrůznější historické či přírodní památky. Jazyková škola Brno je jazykovou školou s mnohaletou zkušeností při výuce světových jazyků, jak pro veřejnost, tak pro firemní účely. Pokud byste raději navštěvovali individuální kurz, není ani tato podmínka překážkou.

Z letní nabídky pro tento rok si můžete vybrat zejména kurzy jazyka německého a anglického. V zapomenutí zde neupadají ani jazyky jako je francouzština, španělština či ruština. Jazykové kurzy však nejsou jedinou službou, kterou tento jazykový servis disponuje, neboť Jazyková škola Brno nabízí služby také v oboru tlumočení.

Zejména při vícejazyčných obchodních jednáních, poradách, školení či zahraničních návštěvách hraje tlumočení nezastupitelnou roli. Více informací naleznete o Jazykové škole Brno pod touto webovou adresou: http://www.jazykovyservis.cz/jazykove-kurzy/.

Témata: jazykový škola, jazykový servis, tlumočení

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz