Betonové podlahy: levné a atraktivní řešení

Zadavatel: SUITU websites SE | 18.12.2013 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Věděli jste, že jedním z nejlevnějších materiálů na podlahy je beton? Betonové podlahy ovšem nejsou pouze levným řešením. Ve finále vypadají atraktivně a navíc jsou vysoce funkční. V zahraničí se dokonce jedná o jednu z nejoblíbenějších podlahových krytin.

Betonové podlahy již dávno nejsou pouze doménou průmyslových objektů, garáží či administrativních budov. Stále častěji se můžeme s betonovou podlahou setkat v domácnostech. Velice působivá je betonová podlaha například v rozsáhlých prostorách s velkými okny a s minimálním množstvím elegantní nábytku, tzv. minimalistický design. Aby se podtrhla atraktivita betonové podlahy, doporučují designéři kombinaci s kovem, sklem nebo tmavě červenou barvou. Zajímavě vypadá také kombinace betonové podlahy s modrou či tmavě zelenou. A když už jsme u těch barev, tak betonové podlahy lze libovolně barevně natónovat, případně upravit leštěním, čímž docílíte neuvěřitelně zajímavého efektu.

Betonové podlahy od profesionálů

Máte o výrobu betonové podlahy zájem? Obraťte se na odborníky, kteří Vám garantují, že jsou schopni splnit vysoké nároky na výrobu betonové podlahy. Mezi ověřené firmy patří RaMiBar, s. r. o., která se touto specifickou stavební činností zabývá od roku 2007.

Témata: betonové podlahy | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SUITU websites SE

Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Kontaktní osoba: Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
podpora@suitu.cz
+420 273 134 757
Obrázek uživatele Suitu-News
Specialista na tvorbu webových stránek. 
SUITU websites SE
Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Česká republika
obchod@suitu.cz
Tel: +420 273 134 757