Investujte do kvalitního povlečení

Zadavatel: SUITU websites SE | 18.12.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Měníte v zimních měsících tenkou přikrývku za silnější? Pak byste neměli zapomínat také na výměnu ložního prádla. Pokud jste dosud používali spíše levnější řidší materiály, nahraďte je kvalitním povlečením. Poradíme Vám, kde kvalitní povlečení výhodně nakoupit.

Kvalitní povlečení má celou řadu skvělých vlastností. Ložní prádlo vyrobené z vysoce kvalitního materiálu je příjemné na dotek, má vysokou pevnost, dobrou savost, barevnou stálost a nezpůsobuje alergické reakce. Kde takové povlečení výhodně seženete? Přesně na takový typ povlečení se zaměřuje společnost Arcáde Color, s. r. o. – specialista na povlečení, prostěradla a bytový textil. Společnost Arcáde Color, s. r. o., má jako výrobce ložního prádla vlastní know-how, zakládá si na originálním designu povlečení a v nabídce má mimo jiné také koupelnový a kuchyňský program.

Nakupování online

Kompletní nabídku povlečení a prostěradel společnosti Arcáde Color, s. r. o., si můžete prohlédnout v e-shopu. Zde si můžete vybrat z široké nabídky ložního prádla, bytového textilu i z koupelnového a kuchyňského programu.

Témata: povlečení | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SUITU websites SE

Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Kontaktní osoba: Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
podpora@suitu.cz
+420 273 134 757
Obrázek uživatele Suitu-News
Specialista na tvorbu webových stránek. 
SUITU websites SE
Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Česká republika
obchod@suitu.cz
Tel: +420 273 134 757