Zloději vs. trezory

Je teď řada na Vás?
Zadavatel: GIT.cz | 17.12.2013 | Krimi, černá kronika
Tresorag.cz - trezor Roobus
Autor fotografie:
Tresorag.cz

Praha (Pressweb) - Za loňský rok se vloupali do rodinné domu či bytu 15 000 případů a způsobily škodu za více než 600 000 000 Kč. Do firmy nebo bankovní pobočky se 40 000 případů za rok a 1 400 000 000 Kč na škodách.

Ukážeme nejen jak vysoké obnosy hotovosti nebo cennosti, ale i rodinné a firemní dokumenty, počítačová data a v neposlední řadě chránit i sebe, svojí rodinu i vaše zaměstnance během přepadení.

rodinného domu či firmy nejvíc pomůžou bezpečnostní dveře, okna a výlohy. Tím máme zajištěno, že nikdo nepovolaný se dovnitř nedostane.

V obou případech bytu nebo firmy disponujete velkým množstvím dokumentů, jako jsou smlouvy nebo třeba výpisy z účtu, které by nikdy neměly zůstat volně ležet. A co uděláte s vaším notebookem, když odcházíte z domova a nechcete si jej brát s sebou? Ohnivzdorný trezor chrání vaše cenná data nejen před zloději, ale i před ohněm.

Disponujete opravdu hodnotnými předměty, jako jsou sbírky známek a mincí, kolekce šperků nebo jste se rozhodli investovat do drahých kovů a kamenů? Můžete využít box v bance, anebo zvolit komfortnější variantu - pořídit si paceřový trezor na hotovost a cennosti.

O firmě Tresorag - Firesafe

Zastoupení na území ČR, které je organizací s ryze českým kapitálem, se vyprofilovalo v obdobně úspěšnou firmu, jako výhradní zastoupení švýcarské firmy FIRESAFE . Svou obchodní strategií - nejvyšší kvalita výrobků a služeb - získala společnost Tresorag - Firesafe, s.r.o. v regionu střední Evropy významnou část trhu. K posilování této pozice dále dochází tím, že část produkce je již řadu let vyráběna v ČR. Tyto skutečnosti přispívají k dlouhodobé stabilitě firmy a vytvářejí velmi dobré výchozí podmínky pro další firemní expanzi. Mezi největší klienty se proto řadí významné státní, průmyslové a obchodní organizace.

Témata: trezor, trezory, tresor, tresory, trezor praha, trezory praha | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389
106 00 Praha 10 - Záběhlice
Česká republika
info@git.cz
Tel: +420 607 724 498