PRESS ROOM nabízí jednoduché řešení

Zadavatel: Pressroom.eu | 13.11.2013 | Média, marketing

Ostrava (Pressweb) - Redaktoři, každý den potřebujete ke své práci informace o nových produktech či službách, je pro Vás důležité znát jejich přesné ceny a mít přístup k fotografiím v tiskové kvalitě. Jenže abyste se k tomu všemu dostali, musíte mailovat, telefonovat, prohlížet CD nosiče, přihlašovat se na FTP servery a webové stránky, pamatovat si hesla a přístupové kódy a v hlavě nosit, kterou společnost zastupuje které PR.

Jak by se vám líbilo mít všechno hezky pohromadě na jednom místě pod jedním přihlašovacím heslem? Všechny fotografie, tiskové materiály, ceny, popisky, všechny informace. Všechno na dosah ruky a kdykoli potřebujete.

Přesně k tomuto účelu je totiž vytvořen nový webový portál PRESS ROOM (www.pressroom.eu). Funguje jako velké úložiště dat – jako databáze tiskových zpráv, informací o produktech, službách a jejich cenách a fotografií v tiskové kvalitě. Pro Vaši lepší orientaci je PRESS ROOM rozdělen do osmnácti kategorií (móda a doplňky, krása, zdraví, děti...). V současné době, kdy projekt startuje, je vhodný především pro redaktory lifestylových časopisů, jelikož soustřeďuje hlavně klienty z oblasti módy, kosmetiky a designu. Další budou přibývat postupně dle zájmu společností. Cílem portálu je sjednotit co nejvíce značek na jednom místě tak, abyste měli co nejjednodušší práci.

Pokud se rozhodnete využívat naší nabídky, budete o všech novinkách na webu informováni pv tematických newsletterech a na pravidelné uživatele tu navíc čekají soutěže a odměny od jednotlivých partnerů PRESS ROOM.

Nyní na portálu najdete tyto společnosti: Gant, s.Oliver, Lindex, Peak Performance, LIU JO, Marella, Rich & Royal, Urban Group, Rosendahl, Amaryllis, Bioderma, Renlive, Maximus Resort. Stačí rychlá registrace pro vstup a následné přihlášení – a všechny informace jsou Vám k dispozici.

 

Pro další informace kontaktujte:
Tereza Rabasová
rabasova@pressroom.eu
tel.: +420 777 667 000

Textový soubor:
PřílohaVelikost
PDF icon tiskova_zprava_press_room.pdf234.73 KB
Témata: média, portál PRESS ROOM | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Pressroom.eu

Legerova 26
120 00 Praha 2
Kontaktní osoba: Tereza Rabasová
rabasova@pressroom.eu
+420 777 667 000
Obrázek uživatele Pressroom.eu
Royal Promotion s.r.o.
Legerova 26
120 00 Praha 2
Česká republika
kancelar@pressroom.eu
Tel: +420 777 700 479