Kaspersky Password Management používá technologii Sticky Password

Lamantine Software se chystá na další technologická partnerství
Zadavatel: Lamantine Software a.s. | 16.10.2012 | Telekomunikace, IT

Brno (Pressweb) - 16. října 2012: Lamantine Software, výrobce Sticky Password, nástroje pro ochranu a správu hesel, s potěšením oznamuje prodloužení partnerské smlouvy o používání své technologie v bezpečnostních řešeních předního světového producenta IT security, společnosti Kaspersky Lab. Kaspersky Lab dnes využívá technologii Sticky Password na správu hesel nejen v produktu Kaspersky Password Manager, ale i ve svých komplexních řešeních pro zajištění internetové bezpečnosti.

“Úspěch našeho podnikání je založen na kvalitě našich řešení a bezpečnosti našich uživatelů. Robustní a spolehlivý správce hesel se ukazuje být pro naše zákazníky další nezbytnou vrstvou ochrany jejich soukromí a identity. Po třech letech úspěšné spolupráce jsme rádi, že můžeme ohlásit pokračování našeho partnerství s Lamantine Software“, řekl Daniel Franklin, Vice President of Alliances společnosti Kaspersky Lab.

Technologie Sticky Password si od roku 2001 získala důvěru více než milionu uživatelů, kterým chrání jejich digitální identitu, ať jsou doma, ve firmě nebo na cestách. Samozřejmostí je výběr z nejvýkonnějších šifrovacích algoritmů v oboru, ochrana před phishingovými útoky, keyloggery a krádežemi identity.

“Na internetu nakupujeme, diskutujeme a sdílíme často i velmi důvěrná data. Pokud se zároveň chceme opravdu poctivě chránit proti internetové kriminalitě a zneužívání informací, jsme nuceni vytvářet a pamatovat si stále více komplikovaných a tím i špatně zapamatovatelných hesel“, říká Petr Bílek, ředitel Lamantine software. “Kompaktní a efektivní technologie Lamantine Software, která umožňuje uživatelům jednoduše vytvářet, spravovat a chránit silná hesla, je výbornou příležitostí i pro další výrobce software k jednoduchému zvýšení hodnoty jejich produktového portfolia.“

Lamantine Software pokračuje ve vývoji své on-line i off-line technologie a je otevřen jednání s dalšími výrobci software, kteří by měli zájem přidat správu bezpečných hesel do své nabídky. Zájemci mohou kontaktovat Roberta Pinkase, robert.pinkas@stickypassword.com.

O Lamantine Software

Lamantine Software se specializuje na vývoj kompaktní, robustní bezpečnostní technologie, která pomáhá domácnostem a malý firmám chránit jejich osobní a firemní údaje proti hackerům, phishingu a dalším formám útoků, včetně těch, které využívají sociálního inženýrství. Vlajkovému produktu společnosti - Sticky Password, dalo důvěru více než milion uživatelů na celém světě. Sticky Password je k dispozici v češtině, angličtině, němčině, francouzštině a ruštině. V současné době je dostupný pro Windows XP, Windows Vista, Windows 7 a 8 a Apple iPhone.

Témata: Lamantine Software, Sticky Password | Region: ČR

Lamantine Software a.s.