Nový download portál Stahnu.cz

Zadavatel: Martin Bartoš | 12.9.2013 | Telekomunikace, IT

Týniště nad Orlicí (Pressweb) - Ačkoliv je nabídka download portálů na našem trhu poměrně bohatá, stále vznikají nové. Některé, jako například Stahnu.cz, přinášejí zajímavé novinky a mají tak vysokou šanci, že se i mezi silnou konkurencí natrvalo prosadí.

Tradiční portály pro stahování programů jsou často velmi dobrými seznamy softwaru, který se na nich dá snadno stáhnout. Většinou však od uživatele vyžadují povědomí o tom, co si chce stahovat. Bez jména aplikace je hledání obtížné, tudíž se Stahnu.cz soustředí i na pohodlnější vyhledávání aplikací podle kategorií. Ty jsou velmi přehledně rozděleny, a v první úrovni i graficky, aby uživatelé nemuseli ztrácet příliš mnoho času hledáním.

Další výhodou nového download portálu je PC poradna, kam uživatelé pokládají dotazy, na které jim administrátoři, nebo někteří zkušenější kolegové odpovídají. Ve stejném duchu pak na portálu vycházejí naučné články, počítačové návody a tipy, nebo aktuality z oblasti stažitelného softwaru. Právě takové nadstandardní služby mohou tento mladý portál posunout mezi jednu z nejoblíbenějších stránek svého druhu.

I další služby, které download portály běžně nabízejí, se u Stahnu.cz v kvalitním provedení objevují. Uživatelé mají možnost psát recenze na programy, se kterými mají zkušenosti, a pomáhat tak zájemcům o podobný software v rozhodnutí, zda je pro ně konkrétní program to pravé. Nechybí ani žebříček nejstahovanějších aplikací a to rovnou za poslední týden, měsíc i rok.

Témata: Stahnu.cz, počítačové návody a tipy, PC poradna | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Martin Bartoš

Čs armády 877
517 21 Týniště nad Orlicí
Kontaktní osoba: Martin Bartoš
info@martinbartos.net
netincome
Čs armády 877
517 21 Týniště nad Orlicí
Česká republika