Nové možnosti čištění odpadních vod v ČR od společnosti Ekona Liberec

Zadavatel: Martin Staník | 4.6.2013 | Zemědělství, ekologie

Liberec (Pressweb) - Liberecká společnost EKONA v loňském roce rozšířila sortiment o  nový typ zařízení na  dočištění  odpadních látek - filtry CINIS. Výhoda filtrů CINIS spočívá v plnění požadavků na čistotu vypouštěných vod ze zákona NV416/2010 Sb. do půdních vrstev  vsakováním, což tradiční pískové filtry nesplňují.

Nyní se tedy otvírají nové možnosti v oblasti čištění vod bez výstavby čistírny odpadních vod. Toto řešení je ideální pro dočasně obývaná rekreační zařízení včetně těch bez přípojky elektrické energie, ale i rodinné domy bez možnosti vypouštět vyčištěnou vodu do potoka,  nebo řeky. Jak celé zařízení funguje? Na filtr natéká hrubě předčištěná voda, zbavená hrubých sedimentů  a plovoucích látek z vhodně navrženého septiku nebo štěrbinové nádrže. Zde  se voda čistí  filtrační látkou CINIS a následně se vsakuje do podloží. Podmínkou kvalitního čistění je použití originální filtrační látky. Použitím nevhodného filtračního materiálu se filtr rychle zakolmatuje a může trpět  i zkratovým prouděním. 

Pokud se chcete dozvědět více informací o této problematice,  doporučujeme Vám   prohlédnout si webové stránky čištění odpadních vod,  kde se tomuto tématu věnujeme  podrobněji.

Kontakt:

EKONA spol. s r.o.
Nitranská 418
460 01 Liberec
tel.: 482 712 925
e-mail: ekona@ekona.cz

Témata: čištění odpadních vod, čistírny odpadních vod, septik, Ekona | Region: Liberecký kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Martin Staník

Lipová 1
407 81 Lipová
Kontaktní osoba: Martin Staník
SEO konzultant
martin.stanik@gmail.com
+420 724 754 770
Obrázek uživatele confusers
Služby pro firmy v oblasti internetové reklamy a marketingu. Klíčové oblasti: SEO, PPC reklama a výroba webových stránek na míru. Působíme v severních Čechách (Liberec, Česká Lípa, Děčín a Šluknovský výběžek).
Martin Staník
Lipová 1
407 81 Lipová
Česká republika
info@confusers.cz
Tel: +420 724 754 770