Psychoterapie Brno

Zadavatel: SUITU websites SE | 24.7.2013 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo, kdyby někdo vymyslel „zlepšovák“ na bolavou duši? Jako mávnutím kouzelného proutky, by všechny starosti a bolesti zmizely. Bohužel kouzelný proutek na trhu k dispozici není, ale nabízí se účinná alternativa. 

Pokud Vám dochází síly, cítíte se vyčerpání a již nevíte, jak se se svými osobními problémy vypořádat, doporučujeme Vám vyhledat odborníka na duši. Psychoterapie Brno je v tomto případě ideální volbou, avšak řada lidí se návštěvě psychologa, psychoterapeuta či dokonce psychiatra brání zuby nehty. Důvodem tohoto negativního postoje je přitom jen řada mýtů. Zbavte se jich.

Podle psychoterapie v Brně patří mezi nejznámější mýty například to, že pouze nemocný, neschopný nebo divný člověk potřebuje pomoc terapeuta. Dalším známým mýtem je to, že  psychoterapie Brno není příjemná a psychoterapeut diagnostikuje neexistující nemoc. K tomu všemu se přidává nutnost mluvení o intimních a bolestivých věcech.

Jaká je skutečnost

Psychoterapie v Brně nemá za úkol navodit člověku nepříjemné pocity, vyzpovídat ho či mu diagnostikovat nemoc. Psychoterapie Brno se snaží člověku pomoci při pochopení toho, co se s ním děje a najít způsob, jak k danému problému přistupovat nebo se s ním vyrovnat. Nadneseně se dá říct, že zkušený psychoterapeut je průvodcem na cestě k hledání řešení Vašich problémů.

Z výše popsaných důvodů je zásadní vhodný výběr terapeuta. Podle Mgr. Veroniky Šutorové, která vede svou vlastní psychologickou poradnu v Brně, musí být terapeut kompatibilní Vaším představám a musí si získat Vaši důvěru, aby se vzájemně dosáhlo efektivního cíle terapie.

Úleva od problémů a vyšší spokojenost

Psychoterapie v Brně pod odborným vedením magistry Veroniky Šutorové Vám pomůže najít pravdu, vyšší osobní uspokojení a uleví Vám od problémů v sociálním kontaktu, od strachu, smutku a dalších. Psychoterapie Brno je vhodná také pro ty, jenž se musí naučit žít s vážnou nemocí, potřebují zpracovat ztrátu blízkého člověka nebo vyřešit dlouhodobý konflikt, který se negativně projevuje na způsobu jejich života.

Témata: psychoterapie v Brně | Region: Jihomoravský kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SUITU websites SE

Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Kontaktní osoba: Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
podpora@suitu.cz
+420 273 134 757
Obrázek uživatele Suitu-News
Specialista na tvorbu webových stránek. 
SUITU websites SE
Vinohradská 2165/48
120 00 Praha 2
Česká republika
obchod@suitu.cz
Tel: +420 273 134 757