Na cesty s připraveným autem

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 15.7.2013 | Auto-moto, logistika

Uničov (Pressweb) - Doba dovolených láká spoustu lidí, aby sbalili věci a vyrazili někam s celou rodinou autem. Vydat se můžete do zahraničí nebo jenom v rámci naší krásné vlasti. Je ale zapotřebí mít auto dostatečně připraveno pro delší cestu, zejména bude-li auto plně naloženo.

Chcete-li s sebou brát kromě tašek také další, například sportovní vybavení, jak se to v posledních letech stále více dělá, budete potřebovat kvalitní nosiče na auto. Velkou výhodou jsou střešní nosiče, které umožňují poskládat, a připevnit na střechu prakticky cokoli vás napadne. Střešní nosič ovšem funguje jako základ, na který pak můžete skládat další věci. Dají se sice přímo na střešní příčníky nebo dokonce podélné hagusy improvizovaně připevnit třeba kufry nebo tašky, ale vhodnější je vždycky originální řešení, které v takovém případě bývá reprezentováno například střešním boxem. Prostorné boxy na auto jsou sice primárně využívány v zimě na přepravu sportovního lyžařského vybavení, ale v létě zase poslouží jako praktická úschova věcí a zavazadel. Díky nim pak můžete mít uvnitř auta dostatek místa pro všechny cestující.

Kam se sportovním vybavením

Problém může nastat, pokud byste s sebou chtěli vzít kromě zavazadel a celé rodiny také jízdní kola. Jistě střechu můžete věnovat zavazadlům a kola umístit dozadu za auto. Jsou ale nutné další dodatečné nosiče kol, které připevníte buď na tažné zařízení, pakliže ho na autě máte, nebo na zadní dveře. Tyto doplňky na osobní auta vám pomohou maximálně váš vůz využít. Zajímavostí jsou třeba také držáky na lodě, s kterými můžete bez problémů vyrazit sjíždět řeky.

Témata: nosiče na auto, doplňky na osobní auta, boxy na auto | Region: ČR

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov