Levná dovolená se zajímavými scenériemi

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 15.7.2013 | Cestování, gastronomie

Uničov (Pressweb) - Letní dovolená je nejoblíbenější dobou roku pro naprostou většinu lidí. Ne vždycky je ale dostatek financí na to, vyrazit někam do zahraničí, ideálně na vaši oblíbenou destinaci. Přesto se najdou takové země, které nabízejí pobytové zájezdy za hodně dobrou cenu. Patří sem ještě stále dovolená v Bulharsku, při které se dají obdivovat hlavně krásné dlouhé písečné pláže. Do Bulharska se od nás dá jezdit v létě i v zimě na jejich horská střediska. Mnohem častější jsou ale samozřejmě letní dovolenky.

Pro Bulharsko typickou je krásná zelená příroda, která se táhne i podél pobřeží, takže ani u pláží není sucho a vyprahlo. Jestli rádi při dovolené poznáváte a chodíte po památkách, ani v téhle oblasti není Bulharsko pozadu. Sice tu nenajdete tisícileté památky z dob antiky, ale středověk a novověk se tu podepsaly na zajímavých stavbách. Na last minute do Bulharska můžete vyrazit kdykolik od jara do podzimu, ale vhodnější je určitě hlavní sezóna.

Do země, kde se tvořily dějiny

Oproti Bulharsku je Egypt zemí, která je tak trochu jejím opakem. Je nesmírně suchá, kromě povodí Nilu. Má sice také nádherné dlouhé písečné pláže, které jsou ideální pro šnorchlování a potápění. Rudé moře totiž kypí podmořským životem. Za čím se ale jezdí na dovolenou do Egypta především, jsou památky, které pamatují opravdu staletí a tisíciletí. Zapomeňte ale na krásnou přírodu. Poušť a spousta písku má ale pro někoho také své kouzlo. Čím ovšem ještě Egypt uchvacuje, jsou klasická arabská tržiště, kam si ti odvážnější mohou zajít handlovat o suvenýry a smlouvat a smlouvat. Na arabském trhu můžete ocenit hlavně koření, koberce, oleje, šátky a šperky. Smlouvání na arabském tržišti ale není pro každého. Chce to být dostatečně otrlý a nenechat se zviklat.

Témata: dovolená, Bulharsko, letní dovolená, last minute | Region: Svět

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz