Model Lamborghini Swarovski k vidění na unikátní výstavě autíček a motorek v Praze

Zadavatel: Destination Marketing | 16.7.2013 | Auto-moto, logistika
Autor fotografie:
Carsland.cz

Praha (Pressweb) - Pojďte prožít nádherné odpoledne do světa panenek a autíček! Ptáte se kam? Galerie panenek DollsLand v Praze vystavuje zcela mimořádně unikátní sbírku 2200 autíček, motorek a kamionů.

Pouze do konce prázdnin máte příležitost vidět nádhernou výstavu 2200 autíček a motorek Matchbox, HotWheels, Maisto a Burago. Největším unikátem celé motoristické sbírky je model vozu Lamborghini Murcielágo LP 640 z edice Swarovski v hodnotě přes 30 000 Kč. Model je ozdoben 7.668 krystaly Swarovski a vyroben v limitované edici 550 kusů pro celý svět!

A co na výstavě uvidíte? Modely historických vozů, automobily značek Škoda, Tatra, Praga, BMW, Mustang, Ferrari, Porsche, Hummer, Cadillac, Maybach a legendární značky Trabant, Žiguli či Lada. Milovníci motorek zde uvidí modely motorek Harley Davidson, Suzuki, Yamaha, Honda, Ducati, BMW, JAWA nebo Kawasaki.

„Součástí výstavy jsou modely aut, se kterými jezdil slavný agent 007 James Bond ve svých filmech. Za zmínku určitě stojí Auston Martin, BMW, Citroën, Jaguar nebo Lotus Esprit.  Malí i velcí kluci budou mít určitě velkou radost také z modelů traktorů, hasičských vozů, autobusů i speciálních sérií reklamních kamionů”, shrnuje Milan Beneda – kurátor výstavy.

Galerie DollsLand to však nejsou jenom autíčka, protože sem lze vzít skutečně celou rodinu. Kromě autíček mohou zejména malé princezny a také jejich maminky navštívit svět panenek Barbie a Monster High, kterých je tu přes 1200. Malé návštěvnice uvidí slavné a oblíbené filmové postavy Barbie v podobě Shreka, Harry Pottera, Jacka Sparrowa a Angeliky z filmu Piráti z Karibiku.

A pokud se přihlásí únava a nožičky se trochu unaví, pak jsou k odpočinku připraveny hned dva dětské koutky. V prvním si holčičky rády nakreslí panenku, která se jim nejvíce na výstavě líbila a podívají se na pohádky o panence Barbie a panenkách Monster High. Ve druhém koutku si mohou vaši malí rošťáci vyzkoušet dráhu HotWheels a pohrát si s autíčky.

Galerie DollsLand je místem skutečně pro celou rodinu a najdete ji v Rytířské ulici č. 6 na Praze 1. Otevřeno je každý den od 10:00 do 18:00. Více informací najdete na www.DollsLand.eu .

Kontakt:

Galerie DollsLand
Rytířská 410/6
110 00 Praha 1

Telefon:    +420 731 606 369
E-mail:       info@dollsland.eu

Web:          www.dollsland.eu
Facebook:  www.facebook.com/dollsland.eu

Témata: Matchbox, HotWheels, Maisto, Burago, Swarovski, Galerie DollsLand | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Destination Marketing
Podnikatelská 565
190 01 Praha 9 - Běchovice
Česká republika
info@destmark.eu
Tel: +420 246 082 232