Unibet: Petr Čech v Edenu ráj neokusí

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 29.8.2013 | Sport, volný čas, zábava

Londýn/Praha (Pressweb) - 29. 8. 2013: Do Prahy se sjíždějí evropské fotbalové hvězdy, v pátek se o Superpohár v Edenu utká vítěz loňského ročníku Ligy mistrů německý Bayern Mnichov s anglickou Chelsea, která ovládla Evropskou ligu. A ač čeští fandové budou přát spíše Chelsea, za kterou by s téměř stoprocentní jistotou měl chytat Petr Čech, favority je třeba hledat na opačné straně hřiště. Podle bookmakerů londýnské sázkové kanceláře Unibet je velkým favoritem na vítězství Bayern, na jehož pozápasovou oslavu s trofejí si lze vsadit v kurzu 1,28, zatímco šance Chelsea stojí 3,33.

Do samotného zápasu půjde Bayern s kurzem 1,75, zatímco eventuální vítězství Chelsea přinese sázkařům výhru v kurzu 4,6. Na remízu a prodloužení pražského fotbalového svátku pak lze vsázet v kurzu 3,55. Unibet zároveň předpokládá, že Petr Čech nemá šanci udržet čisté konto (kurz 5,40) a fandové ať již v hledišti nebo u televize by měli vidět minimálně tři góly (kurz 1,72).

„Podle kurzů je sice Bayern poměrně jasný favorit, ale tohle je finále, zápas na nejvyšší úrovni a osobně bych řekl, že mezi nejlepšími fotbalisty na světě tak velké rozdíly jak naznačují bookmakeři nejsou,“ tvrdí česká fotbalová legenda Horst Siegl. „Navíc Chelsea má Josého Mourinha, který už tři roky nazpět dokázal v jednom ročníku smáznout jak Bayern, tak Guardiolu. Tehdy sice separátně a s Interem, nicméně si nemyslím, že by se mu to nemohlo povést znovu,“ dodává.

: :

Unibet byl založen v roce 1997 a je online herní společností obchodovanou na burze NASDAQ OMX Nordic Exchange ve Stockholmu. Unibet je jedním z největších veřejně obchodovaných herních operátorů v Evropě a poskytuje své služby ve 27 jazycích na stránkách www.unibet.com, www.unibet.dk, www.unibet.fr, www.unibet.it,www.unibet.be,www.unibet.com.au, www.maria.com a www.mariacasino.dk. Unibet rovněž nabízí B2B služby sportovního sázení prostřednictvím Kambi Sports Solutions,www.kambi.com.

Unibet má nyní 7,2 milionů zákazníků ve více než 100 zemích. Je členem organizací EGBA, European Gaming and Betting Association, ESSA, the European Sports Security Association a co se týče zodpovědného a spravedlivého hraní je auditován a certifikován společností eCOGRA.

Více informací o Unibet Group plc můžete najít na www.unibetgroupplc.com.

Témata: Bayern, Chelsea, fotbal, Petr Čech, sázka, Superpohár, UEFA, Unibet | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
+420 775 599 024
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Česká republika
flotila@evox.space
Tel: +420 775 599 024