Autobusové zastávky Procity a Convi

Zadavatel: Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz | 26.2.2013 | Reality, bydlení

Doubravice nad Svitavou (Pressweb) - Autobusové zastávky jsou nepřehlédnutelnou součástí každé obce a města a podílejí se významně na dojmu, který zanechá na náhodném návštěvníkovi. Zároveň jsou i na očích stálých obyvatel, kteří je musejí využívat k dojíždění nebo náhodným cestám. Při volbě vhodné zastávky je tedy nutné pečlivě dbát na výběr vhodného typu a nespokojit se s laciným řešením.

Nabízíme Vám na zvážení autobusové zastávky CONVI a PROCITY, které se setkávají v nabídce e-obchodu www.mestsky-mobiliar.pontte.eu s vysoce pozitivním ohlasem. Jedná se o autobusové zastávky z produkce francouzského výrobce firmy Procity. S modely mobiliáře této firmy se můžete setkat kromě Francie ve většině zemí Evropy a již 5 let i v České republice .

Důvodem obliby je příznivá cena, elegantní a soudobý design a vysoká kvalita provedení. Další výhodou je variabilita a možnost doplnit zastávku dalším mobiliářem ve shodné typové řadě. Zájemci se tak nabízí možnost doplnit do prostoru designově si odpovídající lavičky, odpadkové koše, stojan na jízdní kola nebo zahrazovací sloupky a patníky.

Technické parametry nabízených zastávek odpovídají požadavku vysoké trvanlivosti, kvality zhotovení a vzhledu. Základ tvoří ocelové žárově zinkované profily v kombinaci s hliníkovými nosníky - podle modelové řady. Klenby nebo střechy jsou z průsvitného polykarbonátu, vybavené podle potřeby okapy. Stěny z bezpečnostního skla Securit. Povrchová úprava kovových částí je provedena po broušení na základní nátěr konečnou polyuretanovou barvou s ochranou proti UV. Lakovaná vrstva je sušena v peci při teplotě 80°C. Všechny zastávky jsou vybaveny hliníkovou vitrínou 75x55 cm na umístění jízdních řádů.

Montáž zastávek je nutné provést zabetonováním svislých nosníků (zastávky Convi) nebo je možné zastávku sestavit na hotový podklad a upevnit ji na patky (zastávky Procity). Varianty, které se nabízejí, jsou od nejjednodušších průchozích přístřešků pouze se zadní stěnou až po zastávky s oboustrannými informačními panely včetně osvětlení.

O aktuálních cenách zastávek a případných prodejních akcích se informujte na stránkách e-obchodu www.mestsky-mobiliar.pontte.eu se zaměřením na městský mobiliář - vybavení obcí a firem nebo specializovaného e-obchodu www.pontte.cz se zaměřením zejména na venkovní vitríny, paravany pro využití ve školách, firmách a obcích a dopravní zrcadla.

Témata: autobusové zastávky, městský mobiliář | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz

Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Kontaktní osoba: Jiří Novotný
Provozovatel
service@pontte.cz
+420 774 423 560
Obrázek uživatele Na2Ty
Specializovaný prodejce - informační vitríny, dopravní zrcadla, vybavení pro obce a firmy - přístřešky a stojany na kola, autobusové zastávky, lavičky, patníky, sloupky, zábradlí a hrazení, velkoobjemové květináče, mříže na ochranu zeleně, prostředky na ochranu strojů a zařízení proti kolizi A-SAFE... vice ›
Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz
Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Česká republika
jiri.novotny@pontte.cz
Tel: +420 774 423 560