Založení s.r.o. zdarma nebo rychle?

Zadavatel: Profi-kancelář s.r.o. | 14.5.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Uvažujete o založení s.r.o.? Přemýšlíte, jak založit firmu snadno a rychle? Uvítáte pomoc zkušených odborníků, ale nechcete za ni zároveň platit příliš mnoho? Chtěli byste pro nové s.r.o. zároveň levnou pražskou kancelář? Pokud na takové otázky hledáte odpověď, následující článek vás bezesporu zaujme.

Založení firmy nemusí být složité

Jakmile využijete podpůrný servis k založení s.r.o., není vaše přítomnost kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu vůbec potřeba. Odborníci se postarají o to, aby veškeré dokumenty k založení s.r.o. byly připraveny a podány v souladu s platnou legislativou. Kromě zřízení živnostenského listu a rychlého zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se Profi-kancelář s.r.o. postará i o přihlášení na finančním úřadu.

Jak založit s.r.o. rychle

Takže za jak dlouho můžete očekávat založení s.r.o. a registraci na všech důležitých úřadech? Když se do zakládání společnosti pustíte zcela sami, počítejte při troše štěstí s jedním až dvěma měsíci. Ovšem pokud vám bude zápis z nějakého zásadnějšího důvodu zcela zamítnut, můžete se do celého procesu pustit znova, v podstatě od začátku.

Při využití našich prověřených služeb a hladké spolupráci trvá proces založení maximálně 10 pracovních dní od finalizace podkladů a sestavení notářského zápisu. Navíc vám společnost Profi-kancelář garantuje, že pokud nebude firma založena rychle, budete mít založení s.r.o. zdarma.

Kdy dát novou firmu do virtuální kanceláře?

Pokud umístíte svoji firmu do virtuální kanceláře, tak ušetříte za zbytečné výdaje, které souvisí s klasickým pronájmem kanceláře. Neplatíte totiž zbytečně například za asistentku, účetního či podporu prodeje. To vše vám totiž zajistí virtuální kancelář přesně v rozsahu, jaký potřebujete. Ale to není vše. Již základní varianta virtuálního sídla zahrnuje kompletní servis: sídlo společnosti či kontaktní adresu, vlastní zákaznickou telefonní linku s obsluhou či přesměrovanou na váš mobilní telefon, neomezený příjem a přeposílání korespondence, zasedačku k jednání s klienty či úřady. Navíc vám Profi-kancelář dá slevu na službu založení s.r.o.

Nově založená firma na adrese Praha

Virtuální kancelář pro nově založené s.r.o. můžete mít v centru Prahy, např. na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v ekonomické variantě na Praze 9 - svou firmu můžete řídit odkudkoliv, třeba z chaloupky na Moravě! Vaši zákazníci za vámi „na dobrou adresu“ mohou přijít bez ohlášení a pracovníci kancelářského centra se jim budou věnovat. Na domluvená jednání vám bude k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářským i cateringovým servisem.

Bližší informace o založení s.r.o. a jejím umístění do virtuální kanceláře získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Témata: založení s.r.o., virtuální kancelář | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Profi-kancelář s.r.o.

Husinecká 10
130 00 Praha 3
Kontaktní osoba: Profi-kancelář s.r.o.
info@profi-kancelar.cz
+420 222 745 574
Obrázek uživatele profikancelar
Ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 1,2,3 a 9, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.
Profi-kancelář s.r.o
Husinecká 10
130 00 Praha 3
Česká republika
info@profi-kancelar.cz
Fax: +420 222 745 584
Tel: +420 222 745 574