Kvalitní nádrže na naftu nebo AdBlue se servisem v ceně

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 4.2.2019 | Průmysl, energetika

Potřebujete kvalitní nádrže na naftu nebo nádrže, ve kterých byste mohli bezpečně skladovat AdBlue? V tom případě byste se měli obrátit na společnost eurotankdiesel.com, která vám nabízí kvalitní výrobky a k tomu servis v ceně během záruční doby.

Co zahrnuje servis nádrží?

Skladujete naftu? V takovém případě k tomu potřebujete nádrže na naftu, které slouží k tomu, aby se kapalina skladovala bezpečně a nestalo se, že by začala unikat a znehodnotila či ohrozila okolí. Pořízení nádrží na naftu, které jsou vyrobené z kvalitního materiálu, je investicí na několik let, protože máte jistotu, že se vám nerozpadnou, že se nepoškodí a že zkrátka vydrží. Společnost eurotankdiesel.com nabízí kromě široké nabídky zboží i servis, který můžete využít po celou dobu trvání záruky. Servis se týká jednoplášťových i dvouplášťových nádrží, zahrnuje i jejich příslušenství - čerpadla, průtokoměry, hadice, výdejní pistole atd.

Skladujte AdBlue bezpečně

Stále využívanějším palivem je AdBlue, o kterém jste určitě také slyšeli. I na něj si můžete pořídit kvalitní nádrže, v e-shopu eurotankdiesel.com pořídíte nádrže na AdBlue za rozumnou cenu. I v tomto případě získáte záruku servisu, kterou můžete využít kdykoli po dobu trvání záruční lhůty, která jako v drtivé většině případů trvá 2 roky. Pokud by se vám během dvou let s nádrží cokoli stalo, máte nárok na návštěvu technika a vyřešení problému.

A co servis po záruce?

Je jasné, že nádrže potřebují kontrolovat i poté, co jim vyprší záruční lhůta, protože jejich výdrž daleko delší, nežli 24 měsíců. I poté je potřeba minimálně jednou ročně nechat nádrže důkladně zkontrolovat. Jednou ročně se tak provádí kontrola čerpací technologie nádrže. Jednou za pět let by pak mělo proběhnout čištění nádrže včetně likvidace ropných odpadů.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484