Institutional Investor vyhlašuje žebříček nejlepších evropských finančních analytiků

Zadavatel: Marketwired, LP. | 4.2.2015 | Finance, ekonomika

Nejčastěji zmiňovaní analytici jsou z Bank of America Merrill Lynch a J.P. Morgan

NEW YORK, NY--(Vydáno 3. února 2015) – Právě došlo k oznámení vítězů celoevropského každoročně vyhlašovaného žebříčku All-Europe Fixed-Income Research Team (Evropský analytický tým pro oblast aktiv s fixními příjmy) publikace Institutional Investor, který sestavují přední světoví finanční manažeři. Společnosti Bank of America Merrill Lynch a J.P. Morgan jsou zastoupeny ve 14 z 18 sektorů ankety.

Úplné výsledky naleznete na adrese www.institutionalinvestor.com.

V letošních výsledcích má zastoupení celkem 11 společností, včetně dříve nezařazené firmy Natixis.

James Reid z Deutsche Bank stojí v čele týmů, které obsadily první místa ve dvou kategoriích, a sice Fixed-Income Strategy (Strategie pro aktiva s fixními příjmy) a High-Yield Strategy (Strategie pro vysoký výnos). Dále pak vedl tým na druhém místě kategorie Investment-Grade Strategy (Strategie pro investiční stupně).

Dalšími analytiky, jejichž týmy se umístily v několika sektorech, jsou:

• Barnaby Martin a Navaan Ty, Bank of America Merrill Lynch
  • Christophe Boulanger, Karine Elias, Darren Hook a Thomas Southon, Barclays
  • Matthew King, Citi
  • Richard Phelan, Deutsche Bank
  • Saul Doctor, J.P. Morgan
  • Andrew Sheets, Morgan Stanley
  • Albert Gallo a Andrew Roberts, Royal Bank of Scotland
  • Sven Kreitmair, UniCredit

Na vrchol se probojovaly týmy vedené dalšími 54 výzkumníky.

Anketa 2015 All-Europe Fixed-Income Research Team reflektuje názory více než 740 investičních profesionálů z přibližně 370 institucí kolektivního investování, které dohromady spravují přibližně 6,3 biliónů amerických dolarů v evropských aktivech s fixním příjmem.

Další informace vám poskytne Alyssa Walker na e-mailu awalker@iiresearchgroup.com, případně na telefonu (212) 224-3677.

O publikaci Institutional Investor

Institutional Investor načíná pátou desítku let své existence, ve kterých se nepřetržitě řadila mezi přední světové finanční publikace. Zabývá se průkopnickou investigativní novinářskou prací, která přináší celosvětovému publiku zásadní informace. Kromě toho Institutional Investor provádí také rozsáhlý vlastní výzkum a vypracovává žebříčky, které jsou měřítkem pro celý obor. Další informace naleznete na adrese www.institutionalinvestor.com.

Kontaktní informace

Kontakt:

Alyssa Walker

awalker@iiresearchgroup.com

Region: Svět

Marketwired, LP.

13818 SW 152nd Street, # 374
33177 Miami, Florida
Kontaktní osoba: Marketwired Client Services
cs@marketwired.com
About MarketwiredMarketwired advances the way the world communicates. Serving more than 11,000 clients worldwide through 20 offices on four continents, Marketwired is a dominant distributor of company news releases and other communications. Marketwired electronically delivers global news and... vice ›
Marketwired