Snadný způsob vytvoření webových stránek

Zadavatel: mfirma.cz | 4.12.2014 | Obchod, e-commerce

Wrocław (Pressweb) - V současné době, svět bez internetu neexistuje. Technologický pokrok nutí lidí nové chování a návyky. Stále populárnější jsou sociální portály, blogy, fóra internetové a podobné. To jsou místa, kde můžeme nejen poznat nové lidi a mít kontakt se svými přáteli. Zde jsme viditelní, můžeme vyjádřit svoje názory nebo inzerovat. Profily na sociálních portálech se staly jakousi vizitkou. Takovou vizitkou jsou zejména internetové stránky. Tvorba webových stránek je ideální řešení nejen pro firmy, ale i pro jednotlivci. Webová stránka může být vizitku, reklamou, může vyjádřovat naše myšlenky a názory, ale také může informovat o naší činnosti. Na trhu je dostupných mnoho internetových servisů, které nabízejí tvorbu webových stránek. Ty nejdražší tvoří stránky na zakázku. Dělají je odborníky v oboru informatiky a počítačové grafiky. Nicméně, existují taky alternativy. Jde o služby nabízené internetovými servisy, jako je Mfirma.cz, kde si uživatel může vytvořit stránky sám. Náklady za tyto stránky jsou nesrovnatelně menší než služby u odborníků.

Je těžké uvěřit, ale stránky na Mfirma.cz lze založit do 5 minut. Stačí si vytvořit účet na našich webových stránkách, vybrat příslušnou branži, a pak šablonu, která nám hodí. Výchozí obsah a fotografie v šabloně můžeme nahradit vlastním obsahem. Je také možné přidávat jednotlivé položky na stránce, jako jsou bannerové reklamy, odkazy na fanpage na Facebooku a jiné, fotogalerie, soubory ke stažení, ceník, a dokonce i internetový obchod. Uživatel se může rozhodnout, jak měla by vypadat jeho stránka. V našim portálu lze taky registrovat doménu a připojit ji do vytvořené stránky. Jak je známo, doména je adresa webové stránky, jí název. Každá webová stránka má hlavní adresu a případně další adresy, které do ni vedou. V Mfirma.cz každý uživatel může vyzkoušet web zdarma.

Taková forma vytváření webových stránek je vhodná pro malé firmy, jednotlivce nebo lidé, kteří nevykonávají žádnou činnost, ale stránku založili, aby byli viditelní v síti a mohli se podělit svými myšlenkami, např. na blogu, nebo tvoří stránku věnovanou svým zájmům. Kromě toho, tyto typy servisů jsou ideální, když někdo nemá čas ani vysoké finanční prostředky na vytvoření své vlastní stránky. Pomocí jednoduchého průvodce každý může rychle a snadno založit webové stránky. Mnoho našich zákazníků je s výsledkem velmi spokojeno. Jejich stránky jsou viditelné ve vyhledávači Google. Uživatel našeho portálu si může také objednat kampaň Google AdWords. Je to jinak pozicionování pomocí sponzorovaných odkazů, které zaručuje vysoké pozice ve výsledcích vyhledávání Google. Díky tomu stránku navštíví řada zájemců. V Mfirma.cz lze taky objednat dodatečné služby, jako jsou Google Maps, Google Analytics a jazykové verze stránky.

Firma, která má webové stránky, upevňuje svou prestiž, a taky důvěryhodnost a profesionalitu. Příslušně prezentováná nabídka přitahuje pozornost uživatelů. Proto stojí za to zvážit založení internetové stránky v servisu, jako je Mfirma.cz.

mfirma.cz

ul. Kłodnicka 7/13
54-217 Wrocław
Obrázek uživatele mfirma.cz
Ceferty sp. z o.o. sp. k.
ul. Kłodnicka 7/13
54-217 Wrocław