Zámek Liblice – zámecký hotel nabízí široké možnosti využití

Zámek Liblice patří mezi překrásná místa, která je možno navštívit v blízkosti Prahy, je situován severním směrem. Jedná se o jednu z nejcelistvějších památek českého vrcholného baroka, jež pochází z dílny architekta Giovanni Battista Alliprandiho.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 4.11.2014 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Na tehdejší dobu, osobitý projekt vrcholného díla byl původně zrealizován pro Arnošta Josefa Pachtu z Rájova. V roce 1945 se stal zámek vlastnictvím státu, který ho následně předal pod křídla Akademie věd České republiky. V roce 2007 doznal zámek Liblice rekonstrukční úpravy, které ho proměnily v moderní zámecký hotel, který nabízí všestranné využití!

Zámek Liblice dnes představuje komplexní kulturně vzdělávací centrum, jehož součástí je zámecký hotel s wellness centrem. Zámek nabízí vysoký komfort jak hostům, kteří míří za odpočinkem a relaxací, tak i návštěvníkům, jež kolem projíždí na služební či obchodní cestu.

Ubytování se vším všudy

Ubytování na zámku zajišťuje spojení historie, komfortu a jedinečné architektury. Zažijete pohodu v soukromí a neopakovatelnou, jedinečnou atmosféru. 53 pokojů se 110 lůžky je vybaveno příslušenstvím v podobě chladničky, minibaru, televizoru, ale i nadstandardními prvky, jakými jsou vysoušeč vlasů či přípojka k internetu. K dispozici máte servis snídaně na pokoj, roomservis či servis praní prádla, záleží vždy pouze na vašich požadavcích.

Ideální místo na svatbu

Zámek Liblice je ideální místo pro oslavy či firemní akce. Svatba na zámku taktéž není ničím, co by se odmítalo. Co byste řekli na svatební obřad v mramorovém sálu nebo ve francouzské zahradě? Samozřejmostí je komplexní realizace všech doprovodných záležitostí, starat se nebudete muset opravdu o nic.

Možnosti využití konferenčních prostorů

Zámek nabídne i konferenční prostory, je tak vyhledávaným místem pro firemní akce Střední Čechy. Komplex Liblice patří k architektonickým skvostům, přidáte-li k tomu příjemné prostředí, zkušený realizační tým, soukromí a širokospektré využití, máte v případě cesty do Čech nebo v situacích, kdy plánujete důležitou oslavu nebo svatbu, o čem přemýšlet!

Region: Praha