Zákazníci mohou těžit z nové integrace řešení společností Novicom a Flowmon Networks

Rozšíření technologické spolupráce
Zadavatel: Novicom, s.r.o. | 4.10.2019 | Telekomunikace, IT

Na podzimním semináři Novicomu, který proběhl 2. října 2019 v hotelu Amarilis v Praze, bylo ohlášeno rozšíření dlouhodobě úspěšné technologické spolupráce mezi společnostmi Novicom, s.r.o. a Flowmon Networks a.s. Z integrace jejich technologických řešení budou těžit hlavně zákazníci, kteří budou využívat výhody a synergii obou řešení.

Celá řada zákazníků dnes totiž využívá přínosy spojení AddNet od Novicomu s Flowmon ADS. Vysoká užitná hodnota této integrace, která umožnila dosáhnout výrazného zkrácení doby reakce i času k vyřešení bezpečnostních síťových incidentů, a pozitivní reakce zákazníků stojí za rozšířením spolupráce také o integraci řešení Flowmon s nástrojem pro přehlednou vizualizaci síťové komunikace a modelování souvislostí business služeb s IT infrastrukturou – Business Visibility Suite (BVS) od Novicomu.

Díky této technologické spolupráci mohou zákazníci využívající obě řešení sbírat potřebná data například pouze pomocí Flowmon sond a tím dosáhnout úspory v nákladech na pořízení hardwarových sond pro řešení Business Visibility Suite nebo ve snížení času interních pracovníků potřebného pro nasazení této technologie. Velkým benefitem pro zákazníky je již samotné efektivní využívání obou řešení zároveň.

„Rozšíření dosavadní technologické spolupráce bude výhodné pro všechny zúčastněné, a zejména pro zákazníky. Ti budou moci těžit z této integrace hned v několika rovinách. Od úspory přímých finančních nákladů až po eliminaci duplicitního sběru dat,“ upřesnil Jindřich Šavel, obchodní ředitel společnosti Novicom. „Integrace řešení Flowmon s BVS – Business Visibility Suite pomůže zákazníkům, aby si snadno vybudovali a následně efektivně provozovali spolehlivou a bezpečnou síť.“

Kromě oznámení této integrace se na Novicom semináři prezentovala další řešení obou společností – Novicom i Flowmon Networks, a také polské společnosti Fudo Security.

Po sekci odborných přednášek a případových studií se bezmála 60 účastníků semináře sešlo u degustace moravských vín značky Znovín, s odborným výkladem oblíbeného someliéra, Karla Slavíka. Seminář „Efektivní budování kybernetické ochrany“ byl tak zakončen přátelskou diskuzí u vína.

Témata: Novicom, Flowmon Networks, síťový monitoring, AddNet, BVS, Business Visibility Suite, integrace, network management | Region: ČR

Novicom, s.r.o.

Na schodech 65/1
140 00 Praha 4 - Michle