Starost o nemovitost můžete přenechat profesionálům

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 4.10.2019 | Reality, bydlení

Kdo vlastní nemovitost, ten nám určitě potvrdí, že starost o ni není vždycky procházka růžovým sadem. Kolem nemovitosti je toho mnohdy potřeba hodně zařídit a ne všichni na to máme čas. Své o tom vědí především ti, kteří nemovitost pronajímají. Ti se na vlastní kůži přesvědčili o tom, že získat z pronájmu pasivní příjem je sice super, ale těch starostí okolo je někdy prostě až nad hlavu. Co když to ale takhle vůbec být nemusí?

Nemusíte na to být sami

Pokud vlastníte nemovitost, kterou pronajímáte, pak určitě víte, kolik je s tím práce. Už od samého začátku, kdy se vůbec snažíte sehnat nájemce – inzeráty, focení, prohlídky, komunikace, vyřizování, papírování. Je toho opravdu hodně a nejednomu z nás se do toho prostě nechce. Možná i vy víte, jak jinak by se dal trávit volný čas, nežli hledáním nájemců, komunikace s nimi a podobně. Přitom na to vůbec nemusíte být sami.

Slyšeli jste již o správě nemovitostí?

Správa nemovitostí je služba, kterou poskytuje realitní kancelář Happy House Rentals. V rámci této služby se o nemovitost postará za vás. Můžete ji svěřit byt či dům do rukou a o nic se už prakticky nestarat. Pokud nabídnete nemovitost k pronájmu, realitní kancelář všechno vyřídí za vás. Postará se o inzeráty, převezme na sebe komunikaci s nájemníky, zajistí prohlídky. Když se najdou nájemníci, vyřídí s nimi smlouvy i veškeré papírování. Vy to budete mít úplně bez práce, což zní pohodlně, ne?

Vybírejte pečlivě

Ačkoli to zní velmi lákavě, dovolíme si jen podotknout, že je potřeba dobře a pečlivě vybírat, s kým se rozhodnete spolupracovat. Ne všechny realitní kanceláře jsou totiž solidní a jednají v zájmu svých klientů. Doporučit můžeme stránky happyhouse-sprava.cz, kde najdete všechny důležité informace.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484