YVENTECH DAY

Technologie jako marketingový nástroj
Zadavatel: GIT.cz | 3.7.2015 | Média, marketing
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Společnost YVENTECH představila 16. června 2015 na výstavišti PVA EXPO v Letňanech možnosti, jak může aplikace Eleway od partnera PIT Partners ve spojení s moderními AV technologiemi proměnit vás event v akci, na kterou její účastníci hned tak nezapomenou.

Software Eleway je softwarovou nadstavbou standardních AV technologií, které umožňují organizátorům zvládnout celou konferenci od prvotní registrace, až po závěrečné vyhodnocení. Eleway dovoluje konferenci zpropagovat, zefektivnit, a nakonec ji udělat více ekologickou, protože s pomocí elektronické distribuce můžeme z velké části odbourat tisk materiálů. Propojení Eleway s databází klientů otevírá prostor k segmentaci a zacílení na konkrétní skupiny klientů či dodavatelů.

Systém elektronické registrace a odbavení účastníků dokáže výrazně zrychlit a zefektivnit celý proces. Pomocí QR kódu se mohou účastníci nejen zaregistrovat, ale rovnou si vytisknout i svůj individualizovaný program. Během celé konference podporuje modulární systém Eleway centrální distribuci a uložení dat. Pro každou konferenci existuje centrální úložiště, kam jsou nahrány příspěvky. Toto centrální úložiště Eleway zajistí nejen centrální distribuci dat do jednotlivých sálů, ale zároveň i otestuje funkčnost.

Velmi silnou nadstavbu poskytuje Eleway i v možnosti získat marketingové informace. Pořadatel má okamžitě k dispozici informace o tom, kolik účastníků si do svého individuálního programu zařadilo konkrétní akci, zároveň ale může využít informace z mobilní aplikace, kterou si mohou účastníci stáhnout už před eventem. Díky podpoře technologií jako iBeacon, a také hlavních mobilních platforem může systém pomoc například i s vyhodnocením konference. Je totiž možné velmi přesně vyhodnotit zájem účastníků o konkrétní prezentaci, show či jinou aktivitu.

Třešničkou na dortu je pak možnost sdílet fotky a videa z eventu s ostatními účastníky nebo s přáteli na sociálních sítích. Díky unikátní technologii stačí nahrát fotku na speciální profil na Twitteru nebo Instagramu a o zážitky z akce se můžete podělit téměř okamžitě. Fotky lze prezentovat i na obrazovkách umístěných přímo v místě konání eventu. Více informací o společnosti YVENTECH naleznete na stránkách www.yventech.cz.

YVENTECH - konference

Témata: konferenční technika, konference, event, kongres, kongresová technika, tlumočení | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389