Poraďte si s manipulací a uskladňováním nafty

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 3.4.2018 | Průmysl, energetika

S naftou a její manipulací a uskladňováním se setkáme napříč všemi obory a oblastmi od průmyslu až po zemědělství. Pro mnohé však představuje právě nafta problém. Nedostatek nádob a nejrůznějších sudů, do kterých by se mohla nafta dát, to zná snad každý. Řešení však přináší nádrže na naftu. Na trhu se můžeme setkat s nabídkou jednoplášťových i dvouplášťových nádrží, které Váš problém jednou pro vždy vyřeší. Pojďme se na to podívat blíže.

Jak vybrat nádrž?

V okamžik, kdy se rozhodnete, že by se Vám taková nádrž na naftu také hodila. Je potřeba celý výběr řádně promyslet. Začneme velikostí. Je jasné, že tak jako u většiny věcí, i v případě nádrží na naftu si můžeme vybrat mezi mnoha velikostmi. Záleží tedy na tom, kolik nafty potřebujete uskladnit a nejen to, také je důležité to, kde ty nádrže budou vlastně umístěny. Aby se Vám tam daná nádrž vůbec vešla na požadované místo. S výběrem by Vám mohl pomoci kvalifikovaný prodejce, kterým je Eurotank Diesel. V jeho nabídce naleznete kvalitní nádrže od výrobce Kingspan.

Co s topným olejem, chemikáliemi, atd?

Ve velkých i menších firmách vzniká problém i s uskladňováním dalších látek, mezi které patří nejrůznější chemikálie, ale i dešťová voda, DAM, topné oleje a další. V ten moment se budou zase hodit nádrže, které jsou speciálně určené pro uskladňování daných látek. Jejich bohatou nabídku naleznete na webových stránkách také prodejce Eurotank Diesel a to www.eurotankdiesel.com. Vybírat zde můžete z jednoplášťových a dvouplášťových nádrží, záchytných palet a van, zásobníků na sůl a písek, kontejnerů, sběrných nádob, havarijních souprav, sorpčních materiálů, náhradních dílů a příslušenství.

Rádi byste si nádrže ozkoušeli nebo potřebujete uskladnit naftu jen na určité období? Zjistěte si možnosti týkající se pronájmu nádrží, které také nabízí firma Eurotank Diesel.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484