Nejoblíbenější výrobky z e-shopu Brašnynanotebooky.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 3.2.2014 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Přemýšlíte nad koupí nové brašny na notebook a stále si nemůžete vybrat? Není divu, na trhu je k dostání nespočet pěkných produktů, do kterých se vyplatí investovat. Jestliže hledáte rozumný kompromis mezi kvalitou a cenou, můžeme vám doporučit značku Abags, jejíž pouzdra, tašky a obaly jsou ušity z vynikajících materiálů, které váš notebook ochrání před veškerým vnějším nebezpečím.

V dnešním článku se zaměříme na produkty, které se z nabídky tohoto obchodu nejvíce prodávají - jsou mezi zákazníky nejžádanější. Patří mezi ně originální taška na notebook v černobílém provedení s výraznými bílými a tmavými kruhy. Taška má praktickou kapsu a poutko, za které ji můžete snadno uchopit do ruky. Samozřejmě je u ní také ramenní popruh, ten můžete v případě potřeby odepnout.

Dalším oblíbeným produktem je chladící podložka. Jedná se o tenkou podložku, kterou si vložíte pod svůj notebook například v létě nebo když hrajete počítačovou hru. Podložka spolehlivě zabrání jeho přehřívání, které se podepisuje i na životnosti notebooku. Další produkty z obchodu najdete třeba v této kategorii - jedná se o stylové brašny, které se hodí na nošení do práce i do školy.

Témata: tašky na notebook | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854