Hostesky pomohou s propagací vaší firmy

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 3.2.2014 | Média, marketing

Hradec Králové (Pressweb) - Díky unikátní službě Pronájemlidí.cz máte šanci dělat marketing levně a efektivně. Myslíte, že tato dvě slova spolu nesouvisí? Že není možné rozjet projekt s levnou formou propagace? Nemusíte do reklamy investovat desetitisíce korun měsíčně, stačí opravdu málo. Zapojte do svých kampaní lidi a uvidíte, že se stanou mnohem atraktivnější než byly dříve.

Na webové stránce www.pronajemlidi.cz, kterou spravuje společnost BON Media, najdete vše důležité o guerilla marketingu. Ten vám rozhodně doporučujeme vyzkoušet. Jedná se o nečekanou, originální a možná i provokativní formu propagace byznysu, která využívá například sampling nebo roznos letáků.

Dále bychom vám chtěli doporučit hostesky, kterých můžete využít tehdy, když chcete nabídnout své produkty široké veřejnosti. Dobře fungují například ochutnávky, kdy se hosteska s vaším výrobkem postaví do supermarketu a nabízí jej všem nakupujícím. Zajímavé jsou také různé showroomy, kde hostesky váš produkt prezentují potenciálním zájemcům.

Témata: hostesky | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854