Pořiďte si orientační systém

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 3.2.2014 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Orientační systém, jak už jeho název napovídá, může výrazně usnadnit orientaci ve vaší firmě. Pokud máte více zaměstnanců a kanceláře rozmístěné po celé budově, určitě nad jeho zavedením popřemýšlejte. Vhodná je instalace jedné velké tabule do přízemí a dalších menších rozcestníků na jednotlivých patrech. Chybět by neměly ani přehledné a velmi praktické cedulky na dveřích.

Obáváte se, že orientační systém bude přestavovat velkou investici? Rozhodně tomu tak nemusí být. Jestliže jej zařizujete v interiéru, můžete zvolit méně odolné materiály, jelikož zde nebudou vystavovány téměř žádným vlivům vnějšího prostředí. Jednoduché cedulky vás tak nevyjdou příliš draze.

Zdobené kovové nebo dřevěné cedule již více zatíží váš rozpočet. Jak řešit jejich provedení? Inspirovat se můžete u konkurence nebo u firmy Prost.cz, která již tyto systémy vyráběla pro nespočet firem a organizací. V její nabídce najdete také světelnou reklamu či neosvětlené reklamní panely, které usnadní vaši propagaci.

Témata: orientační systémy, světelná reklama | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854