Brusky Asist, kvalita na prvním místě

Brusky Asist
Zadavatel: Zdeněk Šmitke | 3.2.2014 | Reality, bydlení

Jeseník (Pressweb) - Elektrické ruční nářadí Asist nabízí opravdu široký sortiment. Dnes bychom vám rádi představili brusky. Značka Asist nabízí brusky dvoukotoučové, kombinované, kompaktní, pásové, úhlové i vibrační. Samozřejmostí jsou také mini brusky, které mohou vrtat menší otvory. Brusky Asist zkrátka využijete jak doma, tak i ve své dílně. Záleží pouze na tom, jaký materiál potřebujete opracovat a jakým způsobem.

Na kov a kámen jsou nejvhodnější úhlové brusky

Například, na kov zde máme úhlové brusky, které mohou jak řezat, tak i brousit, a to nejen kovový materiál, ale také kámen či obdobný materiál.  Úhlové brusky si snadno poradí s broušením i řezáním kovu či kamene. Stačí si jen vybrat vhodný kotouč. Mnohé úhlové brusky mají možnost, umístit pomocnou rukojeť do tří poloh. Záleží na způsobu a poloze úhlové brusky při jejím použití. Navíc, mnohé z nich disponují rychloupínáním pro rychlou výměnu brusných a řezných kotoučů. 
Pro zpracování kovového materiálu můžete použít také dvoukotoučové brusky. 

Pásové a vibrační brusky na dřevo

Další kategorií brusek jsou brusky na dřevo. Zde si můžete vybrat mezi několika typy. Jedná se o pásové brusky a vibrační brusky. Každá z nich má specifické použití a je jen na vás, kterou z nich si pořídíte. U brusek na dřevo jistě oceníte možnost odsávání pilin do sběrného vaku, což je funkce, kterou některé typy brusek Asist také nabízí

Další typy brusek 

Výčet brusek Asist, ale ještě není u konce. V nabídce najdete mini brusky na drobný materiál, nebo kombinované brusky, jež kombinují některé základní typy brusek. 

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon pasova_bruska.jpg5.94 KB
Témata: vibrační brusky, úhlové brusky, brusky Asist | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zdeněk Šmitke
Vaškova 989/7
790 01 Jeseník
Česká republika
zsmitke@gmail.com