Sháněli jsme stěhování firem a báli jsme se ceny. Zbytečně, říká majitel truhlárny

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 30.7.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Když se panu Jandovi, majiteli truhlárny v podhůří Beskyd podařilo najít nové prostory pro rodinnou firmu, byl nadšený. Protože vyhlédnuté prostory byly dvakrát větší než ty dosavadní, světlejší, modernější a přitom za přijatelnou cenu, kterou si mohl dovolit postupně splácet. Děsilo ho však stěhování a to z několik důvodů: bál se hlavně toho, že bude drahé a také toho, že se protáhne, což by mohlo ohrozit výrobu.

„Proto jsem se pořád konečného rozhodnutí o přesunu truhlárny bál a odkládal ho, ale pak už nebylo zbytí a musel jsem určit datum, kdy začneme, a najít stěhovací firmu,“ líčí pan Janda začátek akce, která nakonec vypukla letos na přelomu května a června. Jeho volba padla díky doporučení známého na společnost Stěhuji levně působící zejména na severní Moravě, která mu nabídla neuvěřitelně nízkou cenu a zároveň dokázala celou poměrně velkou truhlárnu přestěhovat během tří dnů.

To, co vypadalo nereálné, se tak stalo skutečností a Jandova rodinná truhlárna tak nemusela odřeknout jedinou zakázku. Její majitel přiznává, že netušil, jak snadné může stěhování firem být.

Stěhovací společnost k němu do firmy vyslala naprosté profesionály, kteří nejenže vše perfektně přestěhovali, ale rovněž vše do detailu naplánovali a pak si dávali pozor, aby například něco nepoškodili.

Nejde navíc jen o stěhování firem či bytů a domů, společnost nabízí například následující služby:

• Demontáž a montáž nábytku
  • Balicí služby
  • Stěhování těžkých břemen
  • Pojištění
  • Mezinárodní stěhování

Pan Janda doporučuje každému, kdo uvažuje o stěhování, aby se s vybranými stěhováky spojil co nejdříve, protože jim může do rukou svěřit i přípravu celé akce, která je pro mnoho lidí nebo majitelů firem rovněž stresující. Zároveň není problém kdykoli požadavky doplnit nebo změnit. A ještě něco: solidní stěhovací firma nikdy nezvyšuje původní cenu.

Témata: stěhování firem | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.