Impreza, Scala nebo Camri? Který z cestovních vozů se sportovním duchem i schopnostmi vás osloví nejvíc?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 15.4.2021 | Auto-moto, logistika

Pohodlí nebo jízdní vlastnosti? Celá řada automobilů nás nutí ke kompromisu mezi těmito dvě vlastnostmi. Jenže štěstím je, že existují i modely vozidel, které nám poskytují obojí v dokonalé kombinaci. Dnes si porovnáme vozy od výrobu Toyota, Subaru a Škoda.

Nová Subaru Impreza WRX zaujme charakterem i vzhledem

Vozy Subaru celkově myslí na jízdní vlastnosti. Projevují se především velice mrštným provedením s dokonale vyladěným podvozkem. Nejmodernější model výrobní série Impreza není v rozporu s tímto tvrzením, ale naopak jej potvrzuje. Jízdní vlastnosti jsou zde základní výhodou a skladové vozy Subaru jdou díky tomu „na dračku“.

Zároveň je Subaru vozem, který velice subjektivně lidé milují nebo nesnáší díky unikátnímu designu. Od sportovních doplňků až po samotné světlomety je Impreza na první pohled opravdu jedinečná.

Škoda Scala je klidnějším a pohodlnějším protějškem

Pokud pak hledáte skladové vozy Škoda, které určitě oceníte, tak by pro vás mohla být zajímavou eventualitou právě Škoda Scala. Jedná se o vůz, který stále drží silného sportovního ducha v jízdních vlastnostech i designem. Motor je zde ale mnohem slabší. Očekávejte proto sice pohodlnou a dynamickou jízdu, která vás ale bude limitovat menší rychlostí a dravostí celého motoru. Nejsilnější motorovou variantou je zde 1.4 TDI s výkonem 150 KW.

Toyota Camri je nejdražším, ale i nejprostornějším modelem

Co by to bylo za test moderních cestovních vozidel, pokud by v něm alespoň jedno SUV nefigurovalo. Skladové vozy Toyota nám tentokrát nabízejí zajímavou variantu v podobě Toyoty Camri. Mladé SUV, které se pokusilo využít zkušeností z velkých vozidel se na evropském trhu až překvapivě příjemně usadilo. A ačkoliv má malé kompromisy v propracování exteriéru, tak nabízí výbornou kombinaci pohodlí při dlouhých cestách a spolehlivého pohonu.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484