Kvalitní a jemný toaletní papír Katrin

Zadavatel: BEOM.cz | 31.5.2017 | Zdraví
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Vybrat ze široké nabídky vhodný toaletní papír, který splní všechny Vaše nároky a ještě bude ekonomicky výhodný, je velmi těžké. Nepřeberná nabídka na trhu dává skutečně mnoho možností. Léty ověřená značka Katrin ale nabízí bohaté reference mnoha spokojených zákazníků a to hned z několika důvodů!

Vysoká kvalita

Toaletní papír Katrin je k dostání hned ve třech kvalitách. Jednak je to základní, nejobyčejnější varianta Basic, která je vhodná k využití všude, kde četná frekvence návštěvníků toalet, kteří nejsou tolik nároční. Další, nejčastěji využívanou možností je řada Classic, která je vhodná do nákupních center, do škol, do restaurací a do klubů. Tedy všude, kde je potřeba skutečně klasická nabídka. Nejluxusnější zpracování a jemnost pak nabízí řada Katrin Plus, která je vhodná pro noblesní restaurace, divadla a opery, nebo prestižní kancelářské prostory.

Ekonomická výhodnost

Víme, jak náročné je starat se o provoz každého podniku. Právě proto nabízíme ekonomický výhodná balení. Nejen, že nevydáte příliš mnoho finančních prostředků, ale především zakoupíte vždy toaletní papír Katrin do zásoby, takže odpadne starost o to, kdy zrovna dojde poslední útržek. Právě velkoobjemová balení ve výsledku nabízí tu nejvýhodnější cenu.

Snadná údržba

Díky širokému sortimentu si každý zákazník může vybrat druh, který mu bude v provozovně vyhovovat. Jinou velikost upřednostní školy, jinou pak toalety v luxusních restauracích. Dbáme na kvalitní sortiment, proto si můžete na internetovém obchodě KatrinCz.eu zakoupit nejen právě toaletní papír Katrin, ale i zásobníky, které nabízí snadnou údržbu a nejvyšší míru hygienických podmínek na veřejných toaletách.

Témata: toaletní papír Katrin | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz