Kuchyně na míru jsou dostupnější, než kdykoliv dřív!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.3.2021 | Služby

Pokud se podíváte několik let zpátky, tak se kuchyně na míru příliš často nevyráběli, a především byli podstatně dražší než kupované linky. Jenže přesně to se v posledních letech prudce změnilo a kuchyně na míru jsou dnes díky tomu mnohem dostupnější. Pochopitelně záleží na tom, jaký typu kuchyně a z jakých materiálů si budete přát. Při klasických požadavcích ale nezaplatíte téměř nic navíc oproti kuchyním z hromadné výroby.

Jak kuchyni na míru objednat?

Kuchyně na míru dělají různé společnosti. Některé je dělají jako vedlejší práci nebo v rámci klasické řemeslné praxe a jiné jako například kuchyne-pavlik.cz dělají kuchyně jako hlavní pracovní náplň. Po kontaktu s firmou většinou nastává osobní návštěva řemeslníků, kteří se podívají na prostor kam kuchyň patří, popřípadě si projdou plány, pokud objednáváte do rostoucí novostavby.

Zároveň s vámi projdou i různé grafické manuály, doporučené tvary a organizaci, a dokonce i vzorníky, na kterých si můžete prohlédnout různé druhy barev a povrchových úprav. Můžete tak mít už po prvních momentech dost jasnou představu, jak bude vaše kuchyně na míru vypadat.

Splní kuchyně na míru moje představy?

My osobně bychom byli schopní dát ruku do ohně za to, že opravdu splní. Po vybrání veškerých materiálů a domluvení konkrétního designu totiž přichází další důležitá fáze. Profesionální grafici podle vašich požadavků totiž vytvoří krásný trojrozměrný koncept, který je zasazený přímo do vaší místnosti a vidíte tam, jak bude kuchyně vlastně vypadat.

Díky tomuto trojrozměrnému návrhu tam nejdete „na slepo“ a naopak máte přesnou představu o tom, jak bude kuchyně vypadat ještě dřív, než ji oficiálně zadáte do výroby. Výroba jako taková je pak otázka týdnů podle obtížnosti kuchyně a dostupnosti materiálů, stejně tak je různá i doba konečné montáže.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484