Univerzální šperky pro muže i ženy

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.3.2020 | Sport, volný čas, zábava

Obdarovat muže či ženu, jakkoliv samostatně je v případě šperků velice jednoduché. Ale co dělat v případě, že potřebujete obdařit skupinu anebo dokonce pár. Počet možností se vám v ten moment doslova dramaticky zužuje před očima a my pro vás máme jednu radu, která věříme že nezklame.

Dámské křehké šperky

Dámy většinou uvítají něco jemného, co nebude nijak přebíjet jejich přirozenou krásu, ale naopak podtrhávat veškeré kontury a křivky, které z nich pro některé muže dělají ty neopakovatelné. Nebude tak určitě překvapením, že většina žen zkrátka nedokáže ocenit masivní šperky z hrubých materiálů, ale naopak tíhne k blyštivým a velice křehkým vzorům.

Správnou volbou pro ženu tak může být celá řada šperků, a proto je dobré mít velký přehled. Internetové obchody jako nia-sperky.cz vám v tomto případě nabídnou přesně takový výběr, jaký budete potřebovat. Veškeré druhy oblíbených kovů v mnoha skvělých zpracováních pak jednomu určitě doslova zatočí hlavou, ale větší výběr běžně znamená větší šanci na pomyslnou „trefu do černého“. I přesto se snažte věřit především každému detailu, který o ženě víte navzdory vlastní intuici.

Pánské šperky na ruku

Následující informace vás možná překvapí, ale věřte že výběr šperku pro muže se jednoduše stane mnohem větším problémem než v případě něžného pohlaví. Pánové totiž většinou mají velice vybíravé choutky a trefit se do správného je velice obtížné. Existují však možnosti, jak se trefit do správného téměř vždy. Jako ideální možnost vám představujeme pánské náramky na ruku. Jedná se o jeden ze šperků, které velice těžko urazí. Patří totiž mezi šperky z řady neutrálních. Odlišné mohou být povětšinou především kvůli díky velké rozličnosti v používaných materiálech. Bez potíží totiž objevíte šperky z kovových komponent a stejně tak i z masivních dřevěných a korálových částí.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484