Naše správa bytů za vás dokáže vyřešit veškeré starosti, které vás napadnou

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 3.12.2021 | Reality, bydlení

Pokud pronajímáte jednu bytovou jednotku, tak nemusí být ani zdaleka tak komplikované, si pohlídat veškeré potřeby klientů i ty vaše. S každou další bytovou jednotkou se ale násobí vaše celková vytíženost a pronajímat několik bytových jednotek bez zázemí a podpory, se může proměnit v noční můru.

Naštěstí už ale ani zdaleka nejste na řešení všech těchto problémů zcela sami. Správa bytů je službou naší realitní kanceláře, která vám nabízí zajímavou eventualitu, jak si ušetřit spoustu času a starostí, přičemž můžete na svých nemovitostech stále kvalitně vydělávat.

Správa bytů nastavená přesně podle vašich potřeb

Nikdo vám nebude cpát neměnný balíček, ve kterém polovinu věcí nebudete mít šanci jakkoliv využít. Náš cíl je naprosto opačný, a přesně proto je naše služba tak moc oblíbená. Správa nemovitostí vám totiž dává možnost, se zbavit těch největších starostí.

Máte problémy s dohlížením na placení nájemného a nemáte čas na komunikaci s klienty? Není to pro nás sebemenší problém! Nechcete se už více zabývat pojištěním nemovitosti, nebo jejím hlídáním? Vyřešíme to rádi za vás! Nejen tyto služby, ale i mnohé další můžete najít v detailnějším popisu na stránce happyhouse-sprava.cz.

Nemůžu na správě nemovitostí prodělávat?

Správa nemovitostí je tak nastavená, abyste na ní nikdy nemohli prodělávat. Konkrétně správa bytů se vypočítává podle toho, kolik bytových jednotek vkládáte do našich rukou, a jaký potencionální zisk z nich máte.

S většími financemi a s větším množstvím bytu rozhodně roste naše zodpovědnost a tím pádem i cena služby. Ta se ale vždy bude dynamicky pohybovat v takových mezích, aby nemohla jakkoliv ovlivnit vaši nezávislost, nebo míru výdělku. Přesnou částku, která je fixní, navíc budete vždycky znát ještě před samotným podepsáním dohody.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484