Jsou ekologické, ekonomické a pomáhají k běhu firmy. Nádrže na naftu a další paliva dokáží tvořit srdce dopravní společnosti

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 30.10.2020 | Auto-moto, logistika

Pokud jste někdy pracovali v dopravních společnostech, nebo dokonce nějakou vlastníte, tak často znáte problematiku doplňování paliva hlídání financí, které jsou s tím spojeny. I proto je v posledních letech možnost koupit jak velké, tak i malé provizorní nádrže na paliva. Jsou ale tak efektivní, aby se investice do nich vyplatila?

Nádrže na naftu dokáží naplnit veškerá očekávání společnosti

Nádrže na naftu jsou nejspíš nejžádanějším produktem v této oblasti sortimentu. Nafta je hlavní pohonnou hmotou pro nákladní vozy a dodávky, a tak je pochopitelně dopravní společnosti hojně užívají. Lze je zakoupit jak ve velikostech, které by někteří nazvali jako provizorní, tak i ve variantách, kdy je nádrž součástí kompletního systému.

Takové velké nádrže pak mnohdy mohou být i schované v podzemním prostoru. Jejich distribucí, servisem i prodejem se zaobírají společnosti jako například eurotankdiesel.cz, které kolem nich dokáží zařídit kompletní servis se vším všudy. Nádrže jsou navíc velice často dodávané i s identifikovatelnými čipy, které ocení právě větší dopravní společnosti.

Ekologické, ekonomické i bezpečnostní aspekty nádrží

Nádrže jsou dělány většinou ve dvoustěnné variantě, nebo ve variantě jedné kvalitnější zpevněné stěny. Jsou tak schopné odolávat veškerému standardnímu užívání, a dokonce i ochránit uskladněné palivo před nárazy a poškozením.

Soustava speciálních klapek a čerpadel pak stojí za tím, že je výdej z nádrže kontrolovaný do poslední kapky a díky tomu je skvěle hlídaná jak spotřeba jednotlivých vozidel, tak i ekologický aspekt, kdy je tímto mechanismem ochráněný neočekávaný průtok paliva. Magnetické čipy pak navíc mohou sloužit i k tomu, aby se dala kontrolovat nejen celková spotřeba, ale také spotřeba jednotlivých vozidel.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484