Specializace pro studium MBA je pro praxi užitečná

Specializace pro studium MBA
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 30.10.2015 | Kariéra, vzdělávání

Studium MBA na European School of Business and Management (ESBM) znamená, že se budete vzdělávat v oborech, které vás zajímají. Studium MBA na ESBM se skládá ze tří bloků – obecného, specializovaného a volitelného. První blok je stejný pro všechny studenty a zabývá se zejména managementem, finančním řízením, marketingem, public relations a řízením lidských zdrojů.  Specializovaný blok umožňuje, aby si student vybral specializaci, které se v praxi věnuje, nebo která ho zajímá. Ve třetím bloku si volí dva vzdělávací moduly dle svého výběru. Studium MBA tak vytváří vhodné prostředí pro různě zaměřené zájemce, aby dovednosti, které se ve škole naučí, dokázali ihned převádět do praxe.

Specializace MBA je možná v 8 oborech

Specializace studia MBA pokrývá osm oborů. Například specializace Corporate management se zabývá zejména krizovým řízením, stanovováním korporátní strategie, plánů a cílů. Obor Ekonomika a management prohlubuje znalosti finančního řízení, osvětluje metody k měření výkonnosti podniku a je určena pro finanční ředitele, manažery i majitele společností. Specializace studia MBA v oblasti Managementu zdravotnictví umožní studentům ESBM pochopit systém řízení ve zdravotnickém zařízení, a později v praxi měnit organizační strukturu pro zvýšení efektivity práce či plánovat strategii směřování organizace.

Důležité pro studenty MBA je umět motivovat a vést

Specializace MBA věnující se investičnímu  managementu prohlubuje znalosti a používání finančních a burzovních trhů, snižuje rizika při investování v ČR i v zahraničí. Obor Management inovací provede studenty úskalím celého inovačního procesu. Management obchodu seznamuje s plánováním a vedením obchodní strategie nejen na českém, ale také na mezinárodním trhu. Další specializace  MBA – oblast veřejné správy - je vhodná pro zaměstnance státní správy, samosprávy, starosty či majitele firem, jež s veřejnou správou spolupracují. A co je dnes v managementu důležité? Správně motivovat, umět vést a vytvářet správné firemní ovzduší. U studia MBA na ESBM se tomu věnuje obor Leadership a soft skills.

Témata: specializace studia MBA, MBA, titul MBA, studium MBA | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.