Svatební příběhy v moderním pojetí

Kreativní svatební fotografování ve fotožurnalistickém stylu
Zadavatel: Magieprirody.cz | 24.10.2015 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Těmito charakteristikami bychom stručně mohli popsat naši práci, nakolik si přípravu na Velký Den doslova užíváme, dokážeme se vcítit do nejmenších detailů svatebního obřadu. Portréty zvěčnit uměleckým okem a vzpomínky na svatební zábavu si můžete přes životaplné momentky kdykoliv znovu oživit. To vše zprostředkujeme z pohledu pravých svatebních "očitých svědků". Kdo vlastně ve skutečnosti jsme? Dovolte nám, abychom se několika větami představili těm, se kterými jsme se ještě nesetkali.

Poprvé se dostanete do kontaktu pravděpodobně s Klárou svatební fotografkou. A co je asi ještě důležitější, ona vyhlazuje vrásky a vnáší pravý styl do Vašich svatebních fotografií. Silvia je totiž vynikající odbornicí počítačové úpravy snímků. Své znalosti získala v rámci zahraničního studia.

Našim svatebním fotografem je Marek, který je bývalým studentem fotografické školy a jako umělecký fotograf získal titul AFIAP od Mezinárodní federace fotografického umění v Paříži. Je členem Svazu fotografů. S jeho jménem se spojují mnohé diplomy a uznání z různých končin světa.

Mezi našimi dosavadními nevěstami a ženichy se najdou  čeští, maďarští, angličtí, italští, francouzští, belgičtí, řečtí, kyperští, čínští, dokonce i portoričtí spokojení zákazníci.

V rámci osobního setkání u příjemně vonící kávy nebo i u sklenky dobrého vína Vás rádi zasvětíme i do dalších tajů svatební fotografie současnosti.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz